fbpx

Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 13. Nemzetközi Konferenciája

Írta: Szerkesztőség - 2019 április 23.

#logisztikaSOKpontnulla

2019. május 15-17. között kerül megrendezésre a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek 13. Nemzetközi Konferenciája. Az esemény a logisztikai szakma egyik legrangosabb rendezvénye, amelynek idén a Thermal Hotel Visegrád****superior ad otthont.

A rendezvény lehetőséget ad arra, hogy a szakma elitje barátságos, kötetlen légkörben megvitathassa a szakmai kérdéseket, szakértőktől kérhessenek tanácsot, valamint lehetőséget biztosít szakmai kapcsolatok építésére.

Az idei rendezvény különlegessége, hogy a jelentkezők már a 0. napra, a konferencia VIP napjára is tudnak regisztrálni. A zárt Klubeseményen Ligetfalvi Gábor, gazdasági szakértő, Török Zoltán, vezető elemző és Madár István, senior analyst vitatják meg a globális trendeket és elemzik a hazai kilátásokat. A kerekasztal beszélgetést követően Bolya Imre, inspirációs előadó bemutatja, hogyan fejleszthető a vezetői karizma.

A csütörtöki nap fő témái a robotizáció, a digitalizáció és a munkaerő megtartása és fejlesztése lesznek. Újdonságként idén a délutáni workshopok különböző tematikákat ölelnek fel. Logisztikai szekción kívül, Ipar 4.0 és HR workshop közül választhatnak a résztvevők. Az előadások után egy lazább Cocktail Network során Krizsó Szilvia – a rendezvény moderátora – és az előadók összegzik a workshopokon elhangzottakat. A Gálavacsora szintén új köntöst kapott, GasztroEst formájában egy Gasztroszínházi előadás keretében fogyaszthatják el a vendégek az ételeket.

A pénteki nap is sok izgalmat ígér. Reggel a Logisztikai Csapatbajnokság győztesei prezentálják nyertes projektjüket, majd megismerhetjük a közúti áruszállítás logisztikájának új dimenzióját. A délutánt Krizsó Szilvia és Gerendai Károly izgalmas előadása zárja. A konferencia előadói között lesz Király István (Vodafone Magyarország), Hegedűsné Szendy Zsanett (Coca Cola HBC), Smid Éva (Robert Bosch Elektronika Kft.), Kovács István (Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft.), Kádár Botond (Epic InnoLabs) és még sokan mások.

Bővebb információ és jelentkezés:
http://nagyvallalatilogisztika.hu