fbpx

DAF First Choice – akár az új

Írta: Csomor Zsolt - 2019 június 02.

Most minden 4 évnél újabb First Choice DAF tehergépkocsi alapfelszereltségként teljeskörű gyártói garanciával rendelkezik futásteljesítményre vonatkozó korlátozás nélkül. Ez az egész piacon egyedülállónak számító ajánlat nagyszerűen tükrözi a DAF iparágvezető minőségét.

A DAF First Choice a DAF által kínált újszerű használt tehergépkocsik minőségjelzése, adta hírül a DAF Trucks N. V. Ezek a DAF-tehergépkocsik 5 évnél újabbak, kilométerórájuk 600000 km-nél kevesebbet mutat, újszerű megjelenésűek, és teljes körűen dokumentált szervizelőzményekkel rendelkeznek. Ezen kívül a First Choice tehergépkocsik több mint 200 pontból álló ellenőrzésen is átesnek, ami garantálja, hogy a járművek kitűnő műszaki állapotban vannak és maximálisan megbízhatók.

A 4 évnél fiatalabb DAF First Choice tehergépkocsikra most alapfelszereltségként 12 hónapos teljes körű gyártói garancia vonatkozik, amely természetesen az összes gyári opcióra kiterjed. A 4 és 5 év közötti First Choice tehergépkocsik 12 hónapos hajtáslánc garanciával rendelkeznek.

Egyedülállónak számít, hogy egy használt tehergépkocsi alapfelszereltségként teljeskörű gyártói garanciával rendelkezik, nyilatkozta Marty van den Dungen, a DAF Used Trucks értékesítési igazgatója. Kizárólag azért tudnak ilyen garanciát adni, mert a DAF példátlanul kiváló minőséget biztosít. A First Choice tehergépkocsik valóban olyan jók, mint az új járművek.

Minden First Choice tehergépkocsi megvásárolható a PACCAR Financial által kínált vonzó finanszírozási feltételekkel, és az új tulajdonosok kedvező DAF MultiSupport javítási és karbantartási szerződéseket is igénybe vehetnek.