fbpx

Szupermárka lett a MEWA

Írta: Csomor Zsolt - 2019 augusztus 07.

Vannak olyan márkák, amelyeket egy jól körülhatárolható terület szakemberei tartanak nagyra. Ha a munkájuk során szükségük van valamire, egy meghatározott márkát választanak. Az ipari törlőkendők területén a MEWA ilyen márka, amit a profik úgy tartják számon, hogy „a törlőkendő”. Magyarországon ezt a státuszt immár másodszor ismerték el, hiszen a MEWA 2019-ben ismét megkapta a Business Superbrands védjegyet.


Képek forrása: MEWA

A MEWA magyarországi vállalata 2019 nyarán ismét elnyerte a Business Superbrands védjegyet. Az erről szóló oklevelet Serényi János, a szakmai zsűri alapító tagja nyújtotta át a vállalat budakeszi székhelyén Horváth Lászlónak, a MEWA magyarországi ügyvezetőjének és Kanizsai Bélának, a cég értékesítési vezetőjének.

A díj elismeri dolgozóik teljesítményét és elkötelezettségét, akik egy világmárka termékeinek és szolgáltatási rendszerének magyarországi sikerei mögött állnak. Ezért elsősorban munkatársainak mond köszönetet Horváth László az oklevél átvételekor.

Ez a védjegy hallatlanul sokat segít a MEWA szolgáltatásainak értékesítése és kommunikációja során, hiszen azt fejezi ki, hogy egy független és magasrangú szakmai zsűri megerősíti a magas minőségi színvonalat, fűzte hozzá Kanizsai Béla.

A Superbrands védjegyre nem lehet pályázni. A szervezet évente a Bisnode adatbázisában található üzleti mutatószámok, továbbá jelentős hazai szakmai szervezetek és szövetségek ajánlásainak figyelembe-vételével először egy mintegy 4.000 márkát tartalmazó listát hoz létre. Ebből pénzügyi és szakmai szempontok alapján jön létre az a szűkített lista, amelyet a Business Superbrands 45 tagú bizottsága értékel. Az ő döntésük alapján született meg a Business Superbrands 2019. évi díjazottjainak listája.