fbpx

Jön a csomagolóipar régiós eseménye!

Írta: Szerkesztőség - 2019 október 22.

Mint már ismert, a Sirha Budapest legközelebb 2020. február 4-6. között várja a csomagolóipari, élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari, szálloda- és vendéglátóipari, valamint gasztronómiai szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A jelentkezési határidő sürget: 2019. október 31-ig akár 14% helydíjkedvezménnyel lehet csatlakozni az iparág olyan jelentős cégeihez, mint például az Adok Kft., Amco Csomagolástechnikai Kft., Amsy jelöléstechnika Kft., Besser 21 Kft., Doroti Pack Kft., Mastreprint Kft., Poly Pack Kiskunhalas Kft., Prosystem Print Kft., Starfol Plusz Kft., Uniotech Hungary Zrt., Propack Kft., Trial Market.

A szakkiállításon 2020-ban újra részt vesz a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség is, aki többek között konferenciaelőadást is szervez a Sirha Budapesten. A rendezvényre már 12 csomagolóipari vállalkozás jelezte részvételét 350 négyzetméter területen, míg összességében a kiállítási terület 80%-át már lefoglalta 140 cég – köztük 35 először kiállító, és 20 külföldi vállalkozás.

Hogy miért befolyásos és jelentős a szakmában a Sirha Budapest? Elég csak a tavalyi számokra tekinteni: 300 kiállító, a kiállítói terület közel 10%-át foglalták el a fenti iparágakba tartozó cégek, a kiállítók 97%-a elégedetten nyilatkozott, és 88%-a ajánlja a rendezvényt. Tavaly 21500 szakmai látogató érkezett 35 országból, s a megjelenő szakemberek közel 10%-a csomagolóiparból érkezett, míg a látogatók 60%-a döntéshozó.

Íme, egy kis ízelítő a jövő évi szakmai programkínálatból:

  • Bocuse d’Or magyar döntő
  • Chaîne des Rôtisseurs – fiatal szakácsok versenye
  • Közétkeztetési Szakácsverseny
  • Sirha Budapest Desszert Verseny
  • CSAOSZ konferencia – Csomagolóipar az élelmiszeripar szolgálatában – új követelmények és megoldások
  • European Enterprise Network Primom Alapítvány B2B találkozók

További információkért érdemes megtekinteni a jövő évi szakkiállítás összefoglaló-anyagát, a www.sirha-budapest.com weboldalon.

A Sirha Budapest kiemelt szakmai partnere a METRO, és kiemelt médiatámogatója a Trade Magazin.