Ma már inkább a rugalmas ütközésvédőket választják az üzemek

A beruházások során egyre inkább előtérbe helyezik a rugalmas ütközésvédőket a fém ütközésvédőkkel szemben. Ha rugalmas ütközésvédőt választ a beruházó, akkor ma már nemcsak az állványrendszereket, hanem speciálisan erre a célra kialakított falvédelmet, oszlopvédelmet, gyalogosvédő korlátokat is lehet telepíteni az üzemben, és ezzel egy egységes, biztonságos és szép munkakörnyezetet tudnak kialakítani.

A rugalmas ütközésvédő előnye a hagyományos fém változattal szemben, hogy nagymértékben felveszi az ütközés során keletkezett energiát, így mind az ütközést okozó gépjármű, mind a védőelem sokkal kevésbé sérül. A rugalmas védőelem visszanyeri a formáját, a padozat nem sérül, így jelentősen csökkennek a karbantartási költségek. Fontos szempont az is, hogy az üzemekben az anyagukban színezett termékek nem igényelnek ütközés után javításokat és festést.

A rugalmas ütközésvédők használatának további előnyei:

  • UV fénynek ellenállnak, nagy mechanikai szilárdságúak, kopásellenállók, hosszú élettartamúak, és kültéren is használhatóak.
  • A rugalmas korlátok elnyelik a becsapódási energiát, ezért nem károsítják az aljzatot, így csökkentik a javítási költségeket.
  • Az ütközésvédő az ütközés után az eredeti állapotát visszanyeri.
  • Ütközést követően – a fém ütközőkkel ellentétben – nem szükséges újra festeni, mert a termék anyagában színezett, ami idő- és költségmegtakarítást eredményez.
  • A modulok méretre vághatóak, könnyen szerelhetőek.
  • A PVC mosható a legtöbb ipari kémiai tisztítószerrel, jellemző rá a sóoldatokkal, benzinnel, olajjal, alkoholokkal, savakkal szembeni ellenállás, és nem támadják meg mikroorganizmusok vagy penészgombák (viszont élelmiszeriparban nem használható).
  • A fekete-sárga szín jól kiemeli a környezetéből.

Rugalmas ütközővédőink is azon szolgáltatásaink közé tartoznak, amivel a raktározás mindennapjait tudjuk megkönnyíteni. Számunkra ugyanis elhivatottság a legjobbat nyújtani.

Már 8 éve nyújtunk partnereinknek a logisztika és raktározás-technika területén teljes körű szolgáltatást. A helyszíni felméréstől a kulcsrakész átadásig valósítjuk meg az elképzeléseket, a pontos igényfelmérést követően a felmerülő problémák, feladatok optimális megoldásához nyújtunk teljes körű segítséget.

Készen állunk megoldani az ön egyedi raktározási igényeit is!

SR – LOGISTIC RAKTÁRTECHNIKA KFT.
1239 Budapest, Grassalkovich út 255.
+36 1 900 06 66
www.sr-logistic.hu

 


falvédelem gyalogosvédő korlát oszlopvédelem rugalmas ütközésvédő UV-ellenállás