fbpx

Újabb környezetbarát csomagolótermékeket vezetett be a SPAR

Írta: Csomor Zsolt - 2020 július 06.

Ismét bővült a SPAR környezetbarát termékeinek köre. Az áruházlánc új, élelmiszerek csomagolására és tárolására szolgáló megoldásaival a háztartásokban keletkező hulladékot csökkenthetik a környezettudatos vásárlók.

Élhető környezetünk fenntarthatósága érdekében a SPAR a saját működése során alkalmazott anyagok, technológiák és munkafolyamatok újragondolása mellett vásárlóit is a környezettudatosabb magatartásra biztatja. A vállalat a fenntarthatóság jegyében számos új csomagolástechnikai újdonságot vezetett be üzleteiben. Ezek az újdonságok a vásárlók körében is pozitív fogadtatásra találtak. Ilyenek a többször használatos, környezetbarát zöldség-gyümölcs, valamint pékáru tasakok, valamint a szilikon zárófedelek is.

A SPAR most újabb környezetbarát termékeket mutat be, ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője. Újdonság az INTERSPAR hipermarketek kínálatában az 1 és 1,5 literes kiszerelésben kapható szilikon tárolótasak, amely erős, tartós védelmet jelent az élelmiszer számára.

A 3 darabos, különböző méretű, szettben kapható méhviaszból készült kendő környezetbarát csomagolóanyag tökéletes megoldás szendvicsekhez, zöldségekhez és gyümölcsökhöz. Az egyszerűen újrafelhasználható, rendkívül rugalmas, könnyen tisztható és formázható termék kiváló és természetes helyettesítője a műanyag csomagolásnak.

Az flexibilis fedőbetéttel felszerelt, légmentesen zárható, tisztítható ételtároló tálca pedig újrafelhasználható és környezetbarát megoldás szeletelt sajtokhoz és felvágottakhoz. Ezzel csökkenthetjük, vagy akár ki is válthatjuk a műanyag fóliák és nejlonzacskók használatát.

Az új termékek már elérhetőek valamennyi INTERSPAR hipermarketben.

Kép forrása: SPAR