fbpx

Hamarosan drupa preview nap a virtuális térben

Írta: Csomor Zsolt - 2020 október 22.

Habár a 2020. év júniusi drupa szakkiállítást a világjárvány miatt elhalasztották, a szervezők kiemelten fontosnak tartják a kapcsolattartást a nyomdaiparral. Éppen ezért 2020. október 27-én vadonatúj formátumú rendezvényre, a drupa preview nap-ra kerül sor az online térben.

 

TOP előadók a jövőt érintő témáit, nemzetközi vállalatokat és start-up-ok előadóit, tudástranszfert és kapcsolatépítést, de ezen kívül még sok mást is kínál az új, digitális interaktív formában zajló drupa preview nap.

Az érdeklődők neves előadók izgalmas rövid előadásait tekinthetik meg a  Conference Area -ban olyan témákról, amelyek a 2021. áprilisi drupa-n is fókuszban állnak: ilyen például a dna és den touchpoints packaging, a textilnyomtatás és a 3D fab+print.

A kiállítók a legújabb termékfejlesztéseiket és innovációikat mutatják be az Exhibition Space-en különböző módokon, mint a „Video-on-Demand“ vagy  a web-session Chat.
Networking Plaza pedig a kiállítók és a látogatók kapcsolatfelvételére ad lehetőséget.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A rendezvényről szóló sajtóanyag megtalálható: https://www.drupa.com/en/Press/Press_material/Press_releases/drupa-preview-new-digital-platform

 

Kép forrása: Drupa