fbpx

Online környezetvédelmi termékdíj tréning

Írta: Csomor Zsolt - 2021 január 11.

A környezetvédelmi termékdíj törvény 2021. július 1-jével változni fog. A törvény végrehajtási rendelete (343/2011 Kr.), valamint a csomagolási és csomagolási hulladék kormányrendelet (442/2012 Kr.) 2021. január 1-jével és július 1-jével is változik.

 

műanyag szívószál

Készüljön fel termékdíj törvény változására!

 

Minden, amit a változásról tudni érdemes

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) a környezetvédelmi termékdíjjal kapcsolatos változásokat bemutató, a megszerzett tudást szinten tartó, valamint áttekintő online tréninget szervez 2021. január 19-én (kedden) 09:00 órai kezdettel.

A tanfolyamon a CSAOSZ által küldött Zoom link segítségével lehet részt venni. Az előadást a szövetség „állandó” szakértője, Debreczeni László tartja, a programot pedig Nagy Miklós CSAOSZ főtitkár moderálja.

A program célja, hogy a környezetvédelmi termékdíjjal foglakozó munkatársak tudását napra készen tartsa, elsőkként értesüljenek a változásokról, valamint választ kapjanak a kérdéseikre.

 

Jelentkezés: 2021. január 18. hétfő délig

Jelentkezését a résztvevő nevének, elérhetőségének, számlázási címnek és adószámnak megadásával e-mailben juttassa el a [email protected] címre.

 

A részvételi díj:

– CSAOSZ tagvállalat munkatársai számára: 18.000 forint+áfa/fő

– nem CSAOSZ tagvállalat munkatársai számára: 22.000 forint+áfa/fő