fbpx

Népszerű a SPAR házhoz szállítása, ezért folytatódik

Írta: Csomor Zsolt - 2021 március 31.

A növekvő igényre tekintettel idén is elérhető az áruházlánc és a Főtaxi-csoport TAXI SHOPPING házhoz szállítási szolgáltatása. A koronavírus-járvány idején sokak életét könnyíti meg, hogy az online shopban megrendelt termékeket sofőrök kézbesítik házhoz. 2021-ben a taxis kiszállítás fix díjszabással rendelhető.

 

Biztonságosabb vásárlás

A világjárvány okozta speciális körülmények között a vásárlásra kényelmes és biztonságos alternatívát kínál a SPAR online shop, különösen a taxis házhoz szállítási megoldás. Ennek során az elhanyagolható személyes kontaktusnak köszönhetően nagyobb eséllyel kerülhető el a fertőzés.

Az üzletlánc azon vásárlóknak nyújt egyszerű és praktikus módot az árukészleteik feltöltésére, akik nem akarnak vagy tudnak kimozdulni otthonukból, esetleg idősebb vagy beteg rokonaik helyett intézik a bevásárlást – ismertette Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

 

spar házhoz szállítás főtaxi

Kényelmes és biztonságosabb az online vásárlás (Kép forrása: blans.hu)

 

Egyszerűen igénybe vehető kényelmi szolgáltatás

A www.spar.hu/onlineshop oldalon a személyes átvétel opciót kell megjelölni, majd a vásárló számára megfelelő szabad idősávot kiválasztani. Ezután a szokásos módon kell a kosárba tenni a kívánt termékeket, majd kifizetni a rendelést bankkártyával. A rendelés feladását követően a vásárló e-mail címére megérkezik a visszaigazolás, majd fel kell hívni a taxis csoport telefonszámainak egyikét, és közölni a diszpécserrel, hogy a vásárló a SPAR online shopos rendelését szeretné a szállíttatni. Meg kell adni a megrendelő nevét, telefonszámát, a rendelésszámot az e-mailben kapott rendelés-visszaigazolásról, a kiválasztott idősávot, valamint az áruház címét, ahol a taxis felveheti az összekészített rendelést.

A kiszállítás pluszszolgáltatásának ellenértékét minden esetben külön, a csomag átadásakor a sofőrnek kell megfizetni készpénzzel vagy bankkártyával – olvasható a SPAR közleményében. Idén a házhoz szállítás fixáras díjszabású, budapesti kerülettől, illetve településtől függően 1790-4990 forintos áron történik.