SSI SCHÄFER – hűtőházi megoldások a raktározásban-Webinar

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 április 13.

Az SSI SCHÄFER sok éves tapasztalattal rendelkezik a mélyfagyasztott, hűtött és átlagos környezeti körülmények között felépített raktári rendszerek sikeres megvalósításában. Erre ad komplex választ a vállalat online rendezvény keretében, az április 15-én megrendezésre kerülő Logisztika Napján.

 

hűtőház raktár ssi sheafer logisztika napja

 

Mélyhűtött raktárat tervez? – Mi segítünk a megvalósításban!

A Logisztika Napján megoldásokat mutatunk be, valamint komplex válaszokat adunk olyan speciális kérdésekre, hogy hogyan tároljunk, komissiózzunk, csomagoljunk és terítsünk árukat hűtőházi körülmények között. A résztvevők konkrét problémáikra, felvetéseikre is választ kapnak a Q and A szekcióban a bemutató végén.

A rendezvény kezdési időpontja: 2021. április 15. 8:30 (a rendezvény időtartama kb. 60 perc.)

Helyszín: Teams – SSI SCHÄFER

Kapcsolódjon be: Kattintson ide az értekezlethez való csatlakozáshoz.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük regisztráljon. (Név, Cég, Elérhetőség megadásával)

Regisztráció a rendezvényre: [email protected] e-mail címen.

 

Személyre szabott megoldás

A hűtött élelmiszerek raktározásakor különböző kihívásokkal kell szembenéznünk:

  • korlátozott munkaerő a fagyos hőmérséklet miatt,
  • minél kisebb terület okos kihasználása a hűtésre fordított energia megtartásáért,
  • extrém hideghez tervezett anyagmozgató eszközök és állványrendszerek.

Az SSI SCHÄFER személyre szabott megoldást kínál Önnek! A kiváló tervezésnek köszönhetően a leghatékonyabb anyagáramlást tervezzük meg, melynek során hatékonyan használható ki a rendelkezésre álló tér és idő.

 

hűtőház raktár ssi sheafer logisztika napja

 

Hűtött raktárakhoz a csatornarendszerű, mobil raklapos, fél- vagy teljesen automata rendszereket, magasraktárakat ajánljuk.

A csatorna rendszerű tárolástechnológia elsősorban a kisszámú, nagy volumenű árukhoz alkalmas, például az italgyártó- vagy az élelmiszeriparban. Ilyen raktárak esetében több raktározási egység tárolása történik egymás mögött, csatornákban. A raktár kiszolgálása szállítójárművekkel történik, melyek az áruk be- és kiraktározását végzik.

Raklapos mobil állványaink különösen nagy teherbírású és rugalmas állványrendszerek, melyek nemcsak raklapok, de szálanyagok tárolására is egyaránt kiválóak. Tökéletes választás mélyhűtött áruraktározás esetén, hisz több mint 40%-kal növelhető a tárolókapacitás, ami az optimális helykihasználásnál nagy előnyt jelent.

 

hűtőház raktár ssi sheafer logisztika napja

 

A félautomata vagy teljesen automatizált magasraktári állványrendszerek alacsony munkaerő- és működési költséget jelentenek szinte nulla hibalehetőség mellett. A különböző tárolási változatok – az egyszerestől a többszörös mélységűig – valamint a megfelelően összehangolt polcszélességek maximális rugalmasságot és helykihasználást biztosítanak.

Tervezzük meg közösen hűtött raktárát! SSI SCHÄFER

 

SSI Schaefer