Új elnököt választott a Nyomda- és Papíripari Szövetség

Horváth Csaba 12 és fél év elnöki szolgálat után vonult egy kicsit háttérbe. A Nyomda- és Papíripari Szövetség (NYPSZ) új elnökének Orgován Katalint, a Pátria Nyomda Zrt. vezérigazgatóját választották meg.

 

„Örömmel adtam át a stafétabotot”

Horváth Csaba büszke mindarra, amit a Szövetség tagjaival közösen elértek. Facebook bejegyzésében megköszönte az elnökség, a felügyelő bizottság tagjainak, az ügyvezetésnek és az alapítvány kuratóriumának a támogató munkáját, de mindazon nyomdász kollégái segítségét is, akik segítették a közös ügyeik előbbre vitelét.

 

nyomdaipari szövetség horváth csaba
Horváth Csaba (Kép forrása: NYPSZ)

 

A stafétabotot örömmel adta át Orgován Katalinnak, mert biztos abban, hogy az ő fiatalos, dinamikus, innovatív egyénisége és vezetési stílusa tovább erősíti a majd a szövetséget. Horváth Csaba a jövőben az NYPSZ felügyelő bizottságának elnökeként vesz részt a nyomdászok közösségének építésében.

A Nyomdaipari Szövetsége Facebook bejegyzésében megköszönte a nyomdász kollégái bizalmát, amit óriási megtiszteltetés számára.

 

új elnök nyomdaipari szövetség
Orgován Katalin (Kép forrása: NYPSZ)

 

„Tavaly áprilisban elmaradt egy előadásom a Pécsi Egyetemen a pandémia miatt. A téma az lett volna, hogyan legyünk vezérigazgatók. Gondoltam, hogy ez minden fiatalt érdekelhet. A felkészüléskor sok minden eszembe jutott: egy csomó metrikus dolog, mint a végzettség, tapasztalat, évek stb. De van valami, ami mindennél fontosabb, ami nélkül bármilyen kiváló kvalitásokkal is rendelkezünk, nem történik meg a „csoda”. Mégpedig az, hogy egyszer van valaki, aki abban helyzetben van, hogy téged is helyzetbe tudjon hozni. És ez a befolyásos ember bízik benned. Számba vettem, nekem négy ilyen ember van az életemben. Hálás vagyok nekik!” – fogalmazott az új elnök.

elnök horváth csaba nyomdaipar orgován katalin papíripar szövetség
..