fbpx

A siker garanciája a fejlesztés!

Írta: Transpack - Hirdetés - 2021 június 10.

A Pátria Nyomdában 2015-ben vezettük be a flexótechnológiát. A fiatal, de annál dinamikusabban fejlődő nyomtatási eljárással főként csomagolóanyagokat, címkéket állítunk elő flexó, illetve a digitális-flexó hibrid nyomdagépeinken.

 

Pátria nyomda

 

Megháromszorozta a gyártási kapacitást

A Pátria Nyomda flexó üzletágának életében 2021-ben szintugrás következett be: a már meglévő, nyolc szín nyomására képes flexó, illetve a digitális-flexó hibrid nyomdagépünk mellé további két, négy és hat színt nyomó, nagy teljesítményű gépet telepítettünk. A fejlesztésnek köszönhetően megháromszoroztuk az eddigi gyártási volument, így az ofszet, rotációs és digitális mellett már flexónyomtatás terén is az ország egyik legjelentősebb kapacitású üzemével rendelkezünk.

 

Pátria nyomda

 

A beruházással célunk, hogy még gyorsabban, rugalmasabban és kedvezőbb feltételekkel álljunk ügyfeleink rendelkezésére. Az új termelőberendezések folyamatos működtetésével hatékonyságunkat nagymértékben tudjuk növelni, ebben a Pátriától már megszokott stabil, megbízható, professzionális nagyvállalati háttér is segítségünkre van. A legkorszerűbb hibrid technológia révén már nemcsak a hagyományos és digitális nyomtatási eljárás előnyeit tudjuk ötvözni, hanem a méretgazdaságosság miatt a kompakt, kis mennyiségektől a nagy példányszámokig versenyképes megoldást kínálunk az egyre dinamikusabban fejlődő, folyamatos megújulást igénylő csomagolóanyagok piacán (papír és műanyag alapú öntapadó anyagok, fém- és műanyag fóliák, flexibilis csomagolóanyag, bliszterfóliák, szendvicscímkék, termopapírok stb.). A csomagolóanyag-gyártás területén megvalósított beruházásunk változatlanul azt erősíti, hogy a Pátria nemcsak nyomda, hanem komplex szolgáltatásokat és korszerű megoldásokat kínáló partner: a tervezéstől az adatbázis-kezelésen át a készletezési, logisztikai feladatokban is stabil és megbízható szolgáltatója a különböző szektorban működő cégeknek és a hazai nyomdaipari vállalkozásoknak egyaránt.

Gyártókapacitásunk mellett idén az értékesítési csapatunkat is fejlesztettük: több, csak csomagolástechnológiai projektek menedzselésével foglalkozó értékesítési tanácsadó csatlakozott hozzánk. Ajánlatkéréssel, megrendeléssel kapcsolatban kérjük, keressék kollégáinkat bizalommal!

 

Bánfalvi Zsolt – 30 708 2648; [email protected]

Zelina Tamás – 30 498 7243; [email protected]

Pátria nyomda