fbpx

Ne maradjon le a virtual drupa szakkiállításról

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 22.

2021. április 23-ig még ellátogathat a drupa virtuális kiállítására. A rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, minthogy a kiállítás első napja már 222 000 oldalmegjelenítést rögzített a világ minden tájáról: csak a konferencia programjában 7500 látogató vett részt.

 

A virtuális drupa három alapja

A nemzetközi nyomda és csomagolási közösség a virtual.drupa webhelyen találkozik, és 2021. április 23-ig részt vehet az iparági trendek előadásain és az élő webes előadásokon. A kiállítók és a látogatók nemzetközi részvétele hangsúlyozza a virtuális esemény fontosságát.

 

virtual drupa szakkiállítás
Kép forrása: drupa

 

Az új digitális drupa hármas alapon nyugszik: Exhibition SpaceNetworking Plaza és Conference Area. A kiállítói bemutatók alapjában termékvideókat és a közvetlen „standvezetésre”, tárgyalásokra alkalmas webes felületet jelentenek. A Networking Plaza speciális érdeklődési területek lekérdezésével és átfogó szűrőfunkciókkal segíti a kapcsolatfelvételt. A virtuális drupa kiállításon online szakmai előadásokat hallgathat meg: több mint 2700 percnyi konferenciaprogram áll a nyomdaipar iránt érdeklődő szakemberek rendelkezésére.

 

Fókuszban az iparágat leginkább érintő kérdések

A virtuális drupa és a konferencia fókuszában a mesterséges intelligencia, a körforgásos gazdaság, a környezettudatos gazdálkodás, a hálózatba kapcsolt termelés és kereskedelem állnak. Nemzetközileg elismert szakemberek, multinacionális márkák képviselői ismertetik a globális trendeket és a legjobb megoldásokat a nemzetközi szakemberek számára. Az Exhibition Space-en számos nagy világcéget megtalálhatunk a virtuális standokon.

 

Kényelmesen, gyorsan – otthonról, vagy saját irodából

Az érdeklődők ingyen regisztrálhatnak virtual.drupa.com oldalon, mint ahogyan már több mint 6000 nemzetközi szakember ezt meg is tette. Az élőben jelentkező Web Session-k időpontjai átemelhetők az Outlook-ba, így biztosan nem maradnak le egyetlen fontos eseményről sem.