fbpx

Még két településen elérhető a SPAR érintőmentes átvétel

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 24.

Bács-Kiskun és Zala megye székhelyei is csatlakoztak a SPAR kényelmes, online vásárlás és az érintésmentes áruátvétel korszerű lehetőségéhez. A dinamikusan fejlődő online-üzletág a tervek szerint a jövőben további településeken is minőségi és megbízható vásárlási alternatívát kínál a vevőközönségnek.

 

Közel 2,3 millióan érik már el a kényelmi szolgáltatást

„A SPAR online shopja és a rugalmas áruházi átvétel egyre többek számára biztosít kényelmes és gyors lehetőséget a kisebb, nagyobb bevásárlások során. E vásárlási mód iránt óriási igény mutatkozik, ezért két további megyeszékhelyen indítottuk el a szolgáltatásunkat.

 

spar online vásárlás áruátvétel
Kényelmes és biztonságos vásárlás (Kép forrása: SPAR)

 

A több mint 111 ezer lakosú Kecskemét és a 62 ezres lélekszámú Zalaegerszeg és vonzáskörzeteik csatlakozásával ma már a 2,3 millió főt közelíti azoknak a száma, akik számára elérhetővé vált a praktikus internetes bevásárlás és a biztonságos áruházi áruátvételi mód” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője. A vásárlókat Kecskeméten és Zalaegerszegen április 30-ig rendhagyó nyitási akció várja, az átvétel díja pedig jelképes egy forintba kerül.

A kényelmi szolgáltatás előnyeit korábban Budapesten és közel ötven környező településen, Tatabányán és vonzáskörzetében és a Velencei-tó vidékének turisztikailag frekventált kilenc településén élvezhették a vevők.

Mint a többi településen, a webshopos vásárlók Kecskeméten és Zalaegerszegen is hétfőtől szombatig, a rendelkezésre álló kétórás idősávokból választva tudják a rendelést megkezdeni. Annak ellenértékét online, bankkártyával vagy az átvételi helyszínen bankkártyás fizetéssel rendezhetik.

Az összeállított csomagokat az áruházak oldalánál kijelölt parkolóhelyeken vehetik át, ahol „Online bevásárlás átvétele” feliratú táblák nyújtanak útbaigazítást. A webshopos vásárlók a www.spar.hu/onlineshop oldalon az „Áruházi átvétel” lehetőséget választva a legördülő menüben találják meg az új átvételi helyszíneket. A vállalat online shopja a legszigorúbb egészségbiztonsági előírások betartásával működik.