fbpx

Határon túlra terjeszkedik az expressz raklapos teherhálózat

Írta: Csomor Zsolt - 2021 július 23.

Szlovákiában bővítette magyarországi hálózatát az Imperial csoporthoz tartozó Palletways Group, Európa legnagyobb és legdinamikusabban növekvő expressz raklapos teherhálózata. Ezzel már 24 európai országot fed le, több mint 450 helyi depóval.

 

Kimagasló eredményt ért el mindössze néhány év alatt

A szlovák tagvállalatokkal bővült hálózat a Biatorbágyon található központi raktárból működik tovább, ami elhelyezkedéséből adódóan a magyar-szlovák forgalom számára és a belföldi szállítmányok kezelésére is egyaránt kiváló. A határon átnyúló bővülés előnye, hogy a korábbi 24/48 órás tranzit időt már nem csak belföldön, de a Magyarország és Szlovákia közötti küldemények esetében is biztosítja a Palletways, ami jelenleg egyedülálló a piacon.

 

kisteherautó kamion fa ponyva
Kép forrása: Twitter

 

Csupán néhány éve indítottuk el a magyar hálózatot, ezért az ilyen rövid időn belül megvalósuló szlovákiai terjeszkedés jelentős eredmény. A terjeszkedés amellett, hogy fantasztikus lehetőséget kínál a Palletways ügyfelei és tagjai számára – akik most még több európai célállomásra tudnak szállítani –, egyúttal erős üzenetet küld a piacnak is a folyamatos növekedés iránti elkötelezettségünkről – fogalmazott Luis Zubialde, a Palletways Group vezérigazgatója.

A kibővített hálózat a Palletways teljes körű hazai és nemzetközi szolgáltatásait kínálja, beleértve a 24 órás belföldi prémium szolgáltatást, a 48/72 órás economy szolgáltatást és a délelőtti kézbesítést, mindezt a Track and Trace online nyomon követési szolgáltatással karöltve.