Új logisztikai központ Pécset és Dunaharasztiban

Írta: Barna Ferenc - 2021 december 25.

Mintegy 40 ezer négyzetméter területű raktárt helyezett üzembe Pécsen és Dunaharasztiban a Raben Trans European Hungary Kft. – tájékoztat a holland tulajdonú logisztikai szolgáltató vállalat közleményében.

 

Raktár, targonca
Már öt telephellyel működik itthon a logisztikai vállalkozás (Fotó: Raben Kft.)

 

A dunaharaszti székhelyű cég tovább bővíti logisztikai kapacitását

Az új fejlesztésekkel immár öt telephelyen 70 ezer négyzetméternyi raktárkapacitással működik a cég. Dunaharasztiban mintegy 30 ezer, Pécsen pedig több mint 10 ezer négyzetméteres új logisztikai központ kezdte meg működését.

A dunaharaszti létesítmény az élelmiszeripari termékeket gyártó és forgalmazó cégek számára ideális a szabályozott hőmérséklete miatt, a pécsi központ pedig adó- és vámraktári engedélyei révén jövedéki termékek tárolására és kezelésére is alkalmas.

 

Irány Győr!

A cég jövő évi tervei között az új raktárak szabad kapacitásainak feltöltése mellett egy új, 3000 négyzetméteres, győri logisztikai létesítmény átadása és beüzemelése szerepel.

A Raben-csoport a raklapos gyűjtőszállítmányozás és a raktárlogisztika területén egyaránt jelentős piaci szereplő Európában, ahol 14 országában tevékenykedik. Több mint 160 telephelye van, mintegy 1,3 millió négyzetméternyi raktárterületet üzemeltet, és naponta több mint 9000 kamiont indít útnak.

 

Forrás: MTI

Összeállította: Barna Ferenc