fbpx

Online tréninget szervez a CSAOSZ

Írta: Csomor Zsolt - 2022 március 05.

A környezetvédelmi termékdíj törvény, annak végrehajtási rendelete, valamint a csomagolási és csomagolási hulladék kormányrendelet is megváltozott tavaly nyáron. A CSAOSZ a változásokat bemutató, a megszerzett tudást szinten tartó áttekintő online tréninget szervez.

 italdoboz szívószál utca jelzőlámpa

Naprakész tudást ad, és a kérdéseire is választ kap     

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) 2022. március 8-án (kedden), 09:30 órai kezdettel tartja a környezetvédelmi termékdíj törvényről, annak végrehajtási rendeletéről, valamint a csomagolási és csomagolási hulladék kormányrendeletről szóló tréningjét. A tanfolyamon a CSAOSZ által küldött Zoom link segítségével lehet részt venni.

Az előadást a Szövetség „állandó” szakértője, Debreczeni László tartja, a programot Nagy Miklós CSAOSZ főtitkár moderálja – olvasható a CSAOSZ oldalán.

A program célja, hogy a környezetvédelmi termékdíjjal foglakozó munkatársak tudását napra készen tartsa, és kérdéseikre választ kaphassanak.

Kiemelten tárgyalni tervezett témakörök:

  • az átvállalási szerződések buktatói,
  • a forgalomba hozatal értelmezése,
  • a termékdíj és a hulladék nyilvántartás kapcsolata,
  • a biológiai lebomló anyagok és az akkreditáció kapcsolata.

Jelentkezés: 2021. március 7. hétfő délig.

Jelentkezéseket a résztvevő nevének, elérhetőségének, a számlázási címnek és adószámnak, szükség esetén megrendelésszámnak a megadásával e-mailben juttassa el a [email protected] címre.

Részvételi díj:

  • CSAOSZ tagvállalat munkatársai számára: 14.000 Ft+áfa / fő
  • nem CSAOSZ tagvállalat munkatársai számára: 18.000 Ft+áfa / fő

Összeállította: Csomor Zsolt