fbpx

Bővült a PENNY expressz házhoz szállítási szolgáltatása

Írta: Csomor Zsolt - 2022 július 23.

A PENNY tovább bővíti hazánkban a házhoz szállítási szolgáltatását, így már több mint 3 millió lakos számára kínál online vásárlási lehetőséget. Július 18-tól ugyanis újabb tíz magyarországi nagyváros PENNY üzleteiből érhetők el egyszerűen a foodpanda által, expressz gyorsasággal kiszállított élelmiszerek.

futár utca robogó bukósisak doboz
Kép forrása: foodpanda

A fiatalabb korosztályt célozza meg a szolgáltatás

A folyamatosan változó vásárlói igényekre reagálva, a diszkont áruházláncok közül hazánkban elsőként a PENNY indította el gyorskereskedelmi szolgáltatását. A foodpandával kötött együttműködés 2021 tavaszán rajtolt el Pécsett.

Néhány hónappal később 24 budapesti egységgel bővült a PENNY szolgáltatási köre, most pedig újabb tíz magyarországi nagyváros (Érd, Debrecen, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szeged, Szolnok és Szombathely) PENNY üzleteiből rendelhetünk interneten keresztül házhoz. A diszkont áruházlánc elsősorban a fiatalabb korosztályokat célozta meg az azonnali kiszállítási szolgáltatásával, amelyben a mirelit termékek kivételével szinte valamennyi árukategória, összesen közel 1300 árucikk érhető el, és rendelhető meg néhány kattintással, akár extra gyors kiszállítási idővel – olvasható a PENNY közleményében.

Vidéken és a fővárosban is egyre többen választják az online bevásárlást: 2022-ben a foodpandán a PENNY-t választó fogyasztók kosárértéke meghaladta az átlagos vásárlókét.