fbpx

A PNYME idén is megrendezi a nyomdaipar jeles eseményét

Írta: Csomor Zsolt - 2022 augusztus 13.

A Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület 2022. szeptember 8-9-én tartja a Flexo Szimpóziumot, ahol a vendégek a szakmai újdonságokon túl az aktuális gazdasági témákról hallhatnak előadást, valamint üzemlátogatásokon is részt vehetnek.

Témákban bővelkedik az idei Szimpózium

Egy évvel ezelőtt, a Covid háttérbe szorulásakor még bizakodhattunk a „normális”, megszokott élet visszatérésében. Mára viszont egyértelművé vált, hogy egy elhúzódó és súlyosbodó gazdasági válságra kell felkészülnünk, amely a nyomdaipart sem kerüli el: infláció felpörgése, akadozó alapanyagellátási lánc, bizonytalan geopolitikai események. Ebben a helyzetben kiemelten fontos a tapasztalatok megosztása és a Flexo-szektort (is) érintő legfontosabb aktuális információk begyűjtése.

ember gép papír
Kép forrása: MONDI

Ezért is bír kiemelkedő jelentőséggel, hogy a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület 2022. szeptember 8-9. között megtartja a Flexo Szimpóziumot, ahol a számos informatív előadás mellett üzemlátogatásokat is terveznek a MONDI Szada Kft.-nél és a Schawk Hungary Kft.-nél. A PNYME az idei szimpózium tartalmát úgy állította össze, hogy a legfrissebb szakmai újdonságokon túl, a minden résztvevőt érintő aktuális gazdasági, valamint a hatékonysággal összefüggő és HR témák is megjelennek.

A Flexo Szimpózium helyszínének a Holiday Beach Budapest szálloda ad otthont. A tervezett programokról és a jelentkezés feltételeiről a PNYME honlapján kaphat bővebb információt.