fbpx

Még vásárolhat kedvezményes jegyet a logisztika legkiemelkedőbb eseményére!

Írta: - 2022 augusztus 30. -Hirdetés

Minden szakmának megvan a legkiemelkedőbb találkozóhelye, a mi szakmánké – nagy örömünkre – minden évben az MLBKT Kongresszus. Október 19-21-ig 30. alkalommal hozzuk össze az ellátási lánc szakma különböző területeinek képviselőit, hogy 3 napon keresztül a szakmában elismert kollégák és előadók körében gyarapítsák és osszák meg tudásukat, tapasztalataikat! Kiváló előadókkal, hasznos és izgalmas témákkal, rengeteg új információval, megszokott barátsággal, új üzleti lehetőségekkel várunk mindenkit október 19-21-ig Siófokon!

Rendkívül aktuális és izgalmas előadások várják a vendégeket

Érdemes még most jegyet vásárolni, hiszen szeptember 5-ig él Early Bird akciónk! A regisztráció és jegyvásárlás ide klikkelve érhető el.

Létrehoztunk a kongresszusunkról egy-egy eseményt LinkedIn-en és Facebook-on is, amiket követni azért is érdemes, hiszen napról napra egyre több részletről rántjuk le a leplet a következő hetekben!

Addig is egy kis ízelítő:

Előadóink között köszönthetjük ebben az évben Dr. Szenes Zoltán, Professor Emeritus, ny. vezérezredest, aki Háború, logisztika, védelemgazdaság címmel napjaink legaktuálisabb kríziséről és annak szerteágazó aspektusairól tart nekünk előadást a kongresszus első napján. „Az amatőrök a taktikáról, a profik pedig a logisztikáról beszélnek.” – hangzik Napóleon ismert és ma éppúgy aktuális tétele, de vajon mit jelent ez a gyakorlatban? Október 19-én ez is kiderül.

Ifj. Chikán Attila, elnök, BCSDH; vezérigazgató, ALTEO Nyrt. Kényszerből versenyelőny – fenntartható vállalat címmel készül egy rendkívül aktuális és izgalmas előadással. A helyi és globális fenntarthatósági kihívások egyre nagyobbak, tanácsos minden vállalatvezetőnek stratégiai szinten is foglalkozni ezekkel. A jó hír, hogy ez – ha jól csináljuk – nemcsak kötelezettség, hanem versenyelőny is lehet. Na, de hogyan? Októberi kongresszusunk során erre is választ kapunk.

Találkozunk október 19-21-e között Siófokon, az év supply chain eseményén!