fbpx

Fényűző csomagolással jelent meg a prémium whisky

Írta: Csomor Zsolt - 2022 szeptember 06.

A Douglas Laing független palackozó a csokoládé világnapja alkalmából bemutatta a Scallywag whisky termékcsalád új tagját. A limitált kiadású, gyönyörű csomagolással ellátott Scallywag Chocolate Edition skót whisky immár az ötödik csokoládés palackozása a Scallywag márkának.

Impozáns csomagolás, különleges ízjegyek

Az eredeti Scallywag whisky egy small batch (kis mennyiségekben lepárolt) palackozás a Douglas Laing független palackozó „Remarkable Regional Malts” termékcsaládjában. Az italt többek között olyan single malt whiskykből keverték ki, mint a Mortlach, a Macallan és a Glenrothes. A párlat jellegzetessége a természetes, meleg, sötétbarna színe, ízében pedig gazdag étcsokoládéval, édes-pörkölt gyümölcsökkel és fűszeres vanília ízjegyekkel találkozhatunk.

: pohár palack üveg csokoládé deszka
Kép forrása: Douglas Laing

A palack címkéjéhez és dobozához prémium fémezett papírt választottak, amely csillogó felületével fényűző hatást kelt a kavargó, olvasztott csokoládés dizájnon. A csomagolás részleteit fényes lakkozás emeli ki, amit kiegészít egyfajta aranyfólia-hatás.

Az új kiadás szigorúan limitált, csupán 3600 palack érhető el belőle világszerte. A Scallywag Chocolate Edition 2022-es kiadás 48%-os alkoholtartalommal kerül a polcokra. Továbbá a Douglas Laing család filozófiájának megfelelően – akik a skót whiskyt olyan természetes módon kínálják, amennyire csak lehet – ezt a legújabb kiadást is mindennemű színezés vagy hűtve szűrés nélkül dobták piacra – olvasható a roadster.hu oldalán.

Összeállította: Csomor Zsolt