fbpx

A BOX PRINT-FSD Packaging kapta meg a Transpack különdíját

Írta: Transpack-2022/VI. lapszám cikke - 2022 december 16. -Hirdetés

Céltudatos és innovatív koncepciónkkal, valamint jövőbe mutató konstrukciós megoldásainkkal a HUNGAROPACK csomagolási verseny magas rangú szakmai zsűri bizottságának döntése alapján a Transpack szaklap különdíját nyertük el.

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) idén 39. alkalommal hirdette meg a Csomagolási Világszövetség (WPO) által nemzeti rendezvényként elismert HUNGAROPACK Magyar Csomagolási Versenyt. A pályázatokat neves szakértőkből és a különdíjakat felajánló szervezetek képviselőiből álló bírálóbizottság olyan szempontok alapján értékelte, mint például az áruvédelmi hatékonyság, korszerűség, eredetiség, esztétikai érték, környezetvédelmi jellemzők és a fogyasztói követelmények. Ez alapján a zsűri a beérkezett 61 nevezést egyenként értékelte, melynek eredményeként a Karácsonyi díszcsomagolás nevezésünket a Transpack szaklap különdíjával jutalmazta.

Boda Henrik grafikus átveszi a díjat
Sándor Ildikó főszerkesztőtől a
HUNGAROPACK Magyar Csomagolási
Versenyen

A verseny ünnepélyes eredményhirdetésére 2022. november 9-én került sor, ahol a BOX PRINT-FSD Packaging Kft. részéről a díjazott Karácsonyi díszcsomagolás grafikai és konstrukciós tervezésében aktívan résztvevő kollegák büszkén vették át az elismerést. A vállalat két magyar tulajdonú csomagolóanyagokat gyártó nyomda erőforrásainak és összesen 33 évnyi tapasztalatának egyesítésével jött létre. Ennek a díjnak különleges jelentősége van a BOX PRINT-FSD Packaging Kft. minden munkatársa számára, mert a díjak visszaigazolják szakmai teljesítményünket. Számunkra a legnagyobb elismerést az jelenti, ha kreativitásunkat a szakmán belül ismert és kiemelkedő szakemberek is elismerik. Ez még nagyobb lendületet ad a további szakmai munkánkhoz, ezáltal további lehetőségeket nyit meg a piaci növekedésre és fejlődésre.

Több mint 65 munkatársunkkal cégünk, a Box Print-FSD Packaging Kft. Magyarország egyik legmeghatározóbb karton-, és ofszet kasírozott hullámkartondoboz csomagolóanyag gyártója. Vállalatunknál a külső gazdasági környezet változásai ellenére az elmúlt és az idei évben is folyamatosan komoly beruházások történtek. Ezekkel a stratégiai jelentőségű beruházásokkal cégünk a jövőben is a csomagolási szektor egyik vezető szereplője kíván maradni, illetve tovább kívánja növelni piaci részesedését a karton-, és ofszet kasírozott hullámkartondoboz csomagolóanyagok gyártásának területén.

A díjazott karácsonyi díszcsomagolás

A Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség által rendezett nemzeti esemény célja a magyar csomagolóanyag-gyártó ipar fejlődésének önzetlen segítése, fórum teremtése az új fejlesztésű csomagolóanyagok, csomagolóeszközök és csomagolási segédanyagok, valamint csomagolási megoldások hazai megismertetésének és elterjesztésének elősegítésére. Ennek a szakmai elismerésnek büszke tulajdonosaként jogosulttá váltunk a Csomagolási Világszövetség (WPO) által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételre.

Fazekas Attila ügyvezető | BOX PRINT-FSD Packaging Kft. | www.boxprint.hu