fbpx

Projektindító rendezvényt tartott a Pro-Form Kft.

Írta: Csomor Zsolt - 2023 január 18. -Hirdetés

A Pro-Form Kft. projektindító rendezvény keretein belül mutatta be az ecseri telephelyén a szakma és a sajtó képviselői jelenlétében a 2021-ben elnyert, a technológiafejlesztést és technológiai kapacitásbővítést célzó pályázati projekt részleteit.

emberek terem szék előadás
Képek forrása: Pro-Form Kft.

Technológiai fejlesztés és kapacitásbővítés

A Széchenyi Terv Plusz program keretében a Pro-Form Ipari és Kereskedelmi Kft. komplex technológiafejlesztési és kapacitásbővítő beruházást valósít meg, melynek címe: „Technológiafejlesztés és technológiai kapacitások bővítése, valamint ingatlan korszerűsítési pályázat a Pro-Form Kft.-nél.” A GINOP_PLUSZ-1.2.1-21 program keretében a Pro-Form Kft. 334,23 millió forint összegű, feltételesen vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesül.

A projektnek több célkitűzése is volt, amelyek nagyobb része technológiafejlesztést és technológiai kapacitásbővítést célzó eszközök beszerzésére vonatkozik. Ezenkívül a cég ecseri telephelyén található ingatlanok kőzetgyapot lemezes hőszigetelését tervezik megvalósítani a projekt keretében, továbbá üzleti szaktanácsadási szolgáltatást szeretnének igénybe venni. A rendezvényen a cég bemutatását és a pályázati projekt részletes ismertetését követően a megvalósítási helyszín bejárására is sor került, ahol a résztvevőknek részletesen bemutatták az időközben beszerzett eszközöket, különös tekintettel a nagyteljesítményű préslégformázó gépekre.

üzem gép emberek

A projekt keretében még beszerezni kívánt eszközök és igénybe veendő szolgáltatások végső határideje 2023. június 30-a, amikorra terv szerint befejezésre kerül a projekt megvalósítása.

Információk: https://pro-form.hu/palyazatok/ginop_plusz-1-2-1-21-2021-00223/