fbpx

30 éves az ADOK Kft.

Írta: Transpack-2023/II. lapszám cikke - 2023 május 09. -Hirdetés

Idén ünnepli fennállásának 30 éves jubileumát a nagyipari csomagolástechnikával foglalkozó, magyar családi tulajdonban lévő ADOK Kft.

A cég – amely 30 éves szakmai tapasztalatának és kiterjedt kapcsolatrendszerének köszönhetően meghatározó szerepet tölt be a csomagolástechnika általuk képviselt szegmensében – nagy utat tett meg az elmúlt három évtized alatt. Ádók Attila, az ADOK Kft. tulajdonosa a kezdeteket felidézve elmondta, hogy azért vágott bele vállalkozásába, mert úgy vélte, a csomagolástechnikai ipar olyan – folyamatosan új és úttörő – megoldásokra tart igényt, amely egyfelől stabil piacképes kereslettel találkozik, ugyanakkor szignifikáns növekedési potenciált is tartogat magában. Proaktív gondolkodásmódjának köszönhetően felismerte a kínálkozó piaci lehetőségeket és igényeket. Hosszú távra tervezett. Büszke rá, hogy partnerei többségével a kilencvenes évek óta együtt dolgozik.

emberek férfi nő növény
Az ADOK Kft. csapata

Az ADOK Kft. csapata

„Örömmel tölt el bennünket, hogy olyan neves és jól ismert, világszínvonalat képviselő piacvezető gyártók, mint a Rovema GmbH, a Yamato Scale GmbH vagy a Wipotec GmbH immár 30 éve a partnereink. A kölcsönös bizalmon alapuló, jó hangulatú együttműködés kiállta az idők próbáját” – emelte ki Ádók Attila, kifejtve, hogy mit takar partnerei kiválósága. A rendkívüli műszaki knowhow és a nehéz, összetett csomagolási feladatok sikeres megoldásai több mint 60 éve biztosítják világszerte a német függőleges csomagológép-specialista Rovema GmbH elismertségét. A kombinációs mérlegek piacán a világ egyik legismertebb gyártója, a japán Yamato Scale GmbH immár 100 éves története során a legkülönbözőbb iparágak számára fejlesztett már ki rendkívül pontos, nagy teljesítményű adagoló mérlegeket.

kocka rajz

A Wipotec GmbH neve pedig egyet jelent a megbízhatóságot szimbolizáló „Made in Germany” minőséggel a dinamikus súlymérés és termékellenőrzés területén. Ádók Attila hozzátette, hogy családi vállalkozásuk elérkezett a generációváltáshoz. Ádók Tamás innovatív szellemiségével és fáradhatatlan tenni akarásával kívánja megőrizni édesapja munkájának gyümölcsét, megőrizve az ADOK Kft. válságállóságát és versenyképességét. A cég legszebb, legemlékezetesebb pillanatait megünneplendő, az ADOK Kft. 30 éves jubileumi születésnapi rendezvényt szervez. „Az elmúlt évtizedek sikerei nem történhettek volna meg ügyfeleink támogatása és konstruktív együttműködése nélkül. Ezért a rendezvényünkre szeretnénk meghívni mindazon partnereinket, akik hozzájárultak cégünk felépítéséhez. Bízunk benne, hogy finom ételekkel, színvonalas és látványos programokkal mindannyiunk számára sikerül majd emlékezetessé tenni ezt a neves évfordulót” – fogalmazott a büszke cégvezető.

ADOK Kft.
2040 Budaörs, Forrás u. 6.
Tel: +36 23 428 918
E-mail cím: [email protected]