fbpx

Ismét NLV Konferencia – már csak egynapos jegyek érhetők el

Írta: - 2023 május 09. -Hirdetés

Idén is teltházzal kerül megrendezésre a Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Konferenciája – már csak egynapos jegyek érhetők el, korlátozott számban.

A konferenciasorozat a hazai szakmai életben kivételes lehetőség arra, hogy a szakemberek megosszák egymással tapasztalataikat, aktuális problémáikat és az őket foglalkoztató stratégiai kérdéseket. A rendezvény népszerűségét jól mutatja, hogy az idei évben is teltházzal kerül megrendezésre, ráadásul a 2 és 3 napos belépőjegyek már mind elkeltek.

A három nap során a résztvevők professzionális szakmai előadásokon vehetnek részt, a logisztikai ágazatban méltón elismert szakemberektől.  Az előadók között olyan nagyvállalatok vezetői lesznek többek között, mint a Robert Bosch Power Tool Kft., Vodafone Magyarország, Magyar Posta Zrt., Robotcenter Innovations Zrt., Huawei Magyarország, Unilever Magyarország Kft. és a Nestlé Hungária Kft., akik csak ezen a rendezvényen fedik fel titkaikat, mutatják be esettanulmányaikat arról, hogyan tartoznak ők a legjobbak közé. A konferencián számos kerekasztal-beszélgetést is meghallgathatnak a résztvevők különböző témakörökben: HR, szállítmányozás, fenntarthatóság, gazdaság, pénzügy, energetika, biztonságpolitika. A konferencia teljes programja elérhető a www.nagyvallalatilogisztika.hu/program weboldalon.

Több száz vezető szakember nem tévedhet! Csatlakozzon hozzánk Ön is – egynapos jegyek korlátozott számban még elérhetőek!

Időpont: 2023. május 17-19.

Helyszín: Thermal Hotel Visegrád superior****

Bővebb információ és jelentkezés: https://nagyvallalatilogisztika.hu

Tel.: +36-20-347-0329

E-mail: [email protected]