fbpx

November végén nyit az élelmiszertechnológiai szakvásár

Írta: - 2023 november 23.

A PTAK WARSAW EXPO területén a Food Tech Expo élelmiszertechnológiai vásár egy olyan innovatív esemény, amelyen lengyel cégek mellett külföldi kiállítók is nagy számban képviseltetik magukat. Ezt a vásárt az különbözteti meg a kontinensünk hasonló rendezvényeitől, hogy ez Lengyelország és egyben Közép-Európa legnagyobb kiállítási területén kerül megrendezésre.

A Ptak Warsaw Expo Lengyelország legnagyobb és legmodernebb vásárkomplexuma, amelyet üzleti, kereskedelmi és szórakoztató eseményeknek szenteltek. Létrehozásának ötlete az volt, hogy szakmai vásárokat, kongresszusokat, képzéseket, tömegrendezvényeket és egyéb rendezvényeket szervezzenek innovatív kiállítási rendszer alapján. A november 28-30. között megrendezésre kerülő Food Tech Expo szakvásár középpontjában az élelmiszertechnológiai ipar áll.

Az expo tematikájában az élelmiszeripar négy területe jelenik meg leghangsúlyosabban:

  • Speciális gépek és technológiai rendszerek az élelmiszeripari ágazatok számára.
  • Élelmiszergyártás folyamán használt összetevők és adalékanyagok.
  • Gépek és tartóeszközök, tartozékok.
  • Szolgáltatások, kutatásfejlesztés és tudomány.

kiállítás stand

Varsó külvárosában található expo központ impozáns paraméterekkel rendelkezik: 143.000 négyzetméter kiállítótér, 6 modern csarnok és 500 000 négyzetméter kültéri terület.  

A Ptak Warsaw Expo elhelyezkedése kiváló, hiszen 10 percre található az ország legnagyobb repülőterétől, a Chopin repülőtértől és 15 percre Varsó központjától.

Czékus Mihály