fbpx

Egy díjátadó, három rangos zöld díj

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 02.

2023. november 9-én adták át a GPwA (Green Printworld Award) Zöld Díjait. Amelyek a három nagy hazai szakmai szervezet – a Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület, a Nyomda- és Papíripari Szövetség, a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség (CSAOSZ) – közös támogatásával, a szakma rangos elismerései.

„Az Év Zöld Nyomdája” – tizenharmadszor

Az ANY Biztonsági Nyomda tizenharmadik, legnagyobb hazai leányvállalata, a Gyomai Kner Nyomda pedig hatodik alkalommal részesült „Az Év Zöld Nyomdája” elismerésben. Az előbbieken túl, az ANY NyomdánakÉv Családbarát Zöld Szervezete” különdíjat is odaítélte a zsűri.

Ez utóbbit olyan szervezet kaphatja, mely a munkáltató és a munkavállaló, valamint a szolgáltató és a szolgáltatást igénybe vevő szempontjainak kölcsönös figyelembevételével támogatja a családon belüli szerepek betöltését. Figyelembe veszi a családok élethelyzetének változásait, csökkentve ezzel a szervezet elvárásainak és a családi környezet igényeinek összeütközéseiből fakadó konfliktusokat. Sőt az előbbieket úgy kell megvalósítania egy szervezetnek, hogy mindeközben a zöld szempontok is érvényesüljenek.

Czékus Mihály