fbpx

Regisztráljon a Pro Carton Young Designers Award pályázatra!

Írta: Szerkesztőség - 2023 december 13.

A Pro Carton Young Designers Award, ahogy az az elnevezéséből következik, a fiatal tervezők és dizájnerek  rangos elismerése. A 2024-es Pro Carton Young Designers Award és a Pro Carton Student Video Award vonatkozásában a pályázati december 7-én megnyílt. Mindkét díj elősegíti a fenntartható csomagolási innovációt Európa-szerte és elismeri a fiatal tehetségeket a fenntartható csomagolástervezés és a rövidfilmek területén. A részvétel mindkét versenyen ingyenes. A díj alapítói arra kívánják ösztönözni a diákokat, hogy ismerkedjenek meg a csomagolóiparral, miközben lehetőséget kapnak kreatív készségeik fejlesztésére.

díj
A Pro Carton Young Designers Award, a fiatal tervezők és dizájnerek  rangos elismerése 

A verseny lehetőséget kínál a diákoknak, hogy innovatív ötleteket mutassanak be három kategóriában: kreatív kartoncsomagolás (étel és ital); kreatív kartoncsomagolás (minden egyéb termék); fenntarthatóság. Ez lehetőséget ad arra, hogy a diákok az egyetemen kívül tapasztalatokat szerezzen, hálózatokat építsenek és fantasztikus nyereményeket nyerjenek.

A tavaly meghirdetett tervezői pályázatra, (amelynek az eredményét az idei év őszén hirdették ki) több mint 750 pályamű érkezett 30 országból. A filmes díjra 33 pályaművel, 17 országból jelentkeztek. Minden nyertes meghívást kap a hivatalos díjátadó ünnepségre, amelyre 2024 őszén, Berlinben kerül sor, az Európai Kartongyártók Szövetsége (ECMA) éves kongresszusán. Mindkét pályázat fantasztikus lehetőséget kínál a csomagolás szerelmeseinek jövő generációja számára, hogy megmutassák tehetségüket és természetesen a kartoncsomagolás sokoldalúságát.

Czékus Mihály