fbpx

Információ első kézből – Packadémia konferencia Budapesten

Írta: Csomor Zsolt - 2024 február 16.

A világjárvány előtt a régió több országában is megrendezték a Packadémia (Packademy International Roadshow) konferenciát. A szervező Pack-Market Portál március 6-án ismét várja az érdeklődőket a Sirha Budapest 2024 kiállításon.

Számos haszon téma várja az érdeklődőket

A Packadémia célja egy olyan együttműködési fórum megtartása, amelyen csupán egy regisztrációhoz kötve, ingyenesen részt vehetnek az érdeklődő cégek képviselői. Ahol a közreműködő szakmai szervezetek bemutatják országuk nyomda- és csomagolóiparát, hogy megtalálhatóak legyenek a szinergiák – olvasható a Pack-Market Portál közleményében.

Kép forrása: HUNGEXPO

A HUNGEXPO-n megrendezendő Packakadémián részt vesznek hazai szakmai szervezetek, valamint magyar, osztrák, cseh, szolvák, román és lengyel szakemberek is. Az ukrajnai kollégák az aktuális helyzet miatt személyesen nem jelennek meg, de bemutatásra kerülnek általuk küldött, a „Csomagolás Ukrajnában – tegnap, ma és holnap” című prezentációs anyagot. A konferencia fő témái:

• Információk első kézből. A közép- és kelet-európai nyomda-, csomagoló- és logisztikai ipar aktuális helyzete a járványhelyzet után és az orosz-ukrán, illetve az izraeli helyzet árnyékában.

• Fejlesztési perspektívák, fenntarthatóság és együttműködési lehetőségek

• Kilátások 2030 – milyen lesz a csomagolási ipar 2030-ban (beleértve a környezetvédelmi aspektusokat, és a körforgásos gazdaság kritériumait is?

A Sirha Budapest 2024 szakkiállításra és a Packadémia konferenciára IDE kattintva regisztrálhat.

Üzleti partnerkereső is a rendezvény

Együttműködve az Enterprise Europe Network hálózattal, a résztvevőknek lehetőségük nyílik annak B2B matchmaking event megoldásaiból profitálni, hogy a jelen lévő külföldi és a magyarországi cégek is megtalálhassák együttműködő partnereiket. Az üzleti partnerkereső rendezvényről itt talál bővebb információt, a regisztrációját pedig IDE klikkelve teheti meg.

Amennyiben további információkra volna szüksége, vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel a honlapjukon keresztül.