fbpx

A XXVI. FLXO SYMP-re várják a nyomdaipari szakembereket

Írta: Czékus Mihály - 2024 március 07.

Papír- és Nyomdaipari Műszaki Egyesület (PNYME) az idén 26. alkalommal rendezi meg a nagy szakmai presztízsű szimpóziumát a FLXO SYMP-et. Az idei rendezvény helyszíne Four Points By Sheraton Kecskemét Hotel lesz. A kétnapos szimpózium 2024. március 13-14-én kerül lebonyolításra. Az első nap a szakmai megbeszéléseknek, prezentációknak ad teret. A második napon pedig két, tartalmas üzemlátogatáson vehetnek részt az érdeklődők. Az üzemlátogatások helyszínei a kimagasló innovációról és sokoldalúságáról híres Druk-ker Kft. (Kiskőrös) és a hazai flexo nyomóforma készítés egyik legmeghatározóbb és legdinamikusabban fejlődő vállalkozása a Perfekt&Design Kft. (Kecel) lesznek.

A szimpózium tervezett előadói:

Mészáros Beatrix – Felkészülés az MI korára: kihívások és megoldások
Sikeres marketing szakember, aki jelenleg Londonban él és MI marketing konzultánsként valamint oktatóként tevékenykedik. Az előadás áttekinti a mesterséges intelligencia fogalmát, technológia gyors fejlődését és várható hatását a kreatív iparágra. Foglalkozik a nyomdaipar előtt álló kihívásokkal és bemutat lehetséges stratégiákat a versenyképesség megőrzésére.


Ratkovics Péter – Modern Flexo: digitalizáció, trendek, jövőkép
Az előadásban szó lesz a flexó nyomdák digitalizációjáról, érintve a flexó/digitális/hibrid nyomtatást. Továbbá foglalkozik a megrendeléstől az előkészítésig tartó folyamat digitalizációjával, illetve ennek trendjeivel is. Az előadó releváns információkkal szolgál a nyomdák számára a közeljövő lehetőségeinek és céljainak meghatározásához.

További tervezett előadók:

Vávra Imre (Euro Top Grafix Kft.)
Opauszki Pál (BSZC Szent-Györgyi Nyomdaipari Tudás- és Képzőközpont)
Volosinovszki Sándor (BOSCH Rexroth

Addig pedig olvassunk bele egyik korábbi FLXO SYMP beszámolónkba itt.

Forrás:PNYME