fbpx

Legyen ön is a 32. MLBKT Kongresszus előadója!

Írta: Csomor Zsolt - 2024 május 05.

Amennyiben előadónak jelentkezik, a 32. MLBKT Kongresszuson megoszthatja tapasztalatait, újító ötleteit, legjobb gyakorlatait vagy épp az ön által előre látott trendeket és kihívásokat a hazai ellátási lánc szakma vezető szakembereivel.

Előadna vagy beszélgetést szervezne?

Az MLBKT Kongresszus a legátfogóbb esemény a szakmában, ahol három nap alatt az ellátási láncok szinte minden kihívását, trendjeit, legjobbnak tartott megoldásait megismerhetik a résztvevők.

rendezvény
Kép forrása: MLBKT

60-80 előadás, panelbeszélgetések, 30 kiállító és évek óta 700 résztvevő fordul meg az esemény három napján. Természetesen az üzleti találkozók és kapcsolódások számos lehetősége mellett a társasági események teszik a hasznosat kellemessé – olvasható az MLBKT felhívásában.

Az ellátási láncok szervezése és hatékony működtetése az elmúlt években csak bonyolódott a számos váratlan körülmény és nehézség hatására. A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) célja, hogy a közeli és távoli jövő várható fejlődési irányainak bemutatásával, a szakemberek közötti tapasztalatcsere elősegítésével támogassa a vállalatok hatékony és fenntartható működését.

Az idei témakörök két fókusza – amely minden hazai és nemzetközi programban is szerepel – a mesterséges intelligencia térhódítása, valamint az ESG/Fenntarthatósági szabályok vállalati kultúrába integrálása lesz. Ezekről az MLBKT Kongresszusán is szó esik, elsősorban abból az aspektusból, hogy miként valósult meg a vállalati gyakorlatban, milyen előnyöket hoz a szakma számára és milyen elvárásokat támaszt az ellátási folyamat szervezésében.

Amennyiben önnek is van egy érdekes előadástémája vagy panelbeszélgetést szervezne, jelentkezzen 2024. május 20-ig IDE klikkelve.

Néhány hasznos tudnivaló a jelentkezéshez:

– Szolgáltatást, terméket bemutató előadás esetén előnyt jelent a megbízói oldal bevonása az előadásba. Jelentkezéskor kérjük megadni az egyeztetett partner nevét is.

– Ha előadással jelentkezik és az bekerül a programba, elfogadja, hogy részvételi díjat kell fizetnie (előadóink számára kedvezményes részvételi feltételek biztosítottak).

– A Programbizottság fenntartja a lehetőségét, hogy adott előadást szponzorált szekcióba fogadjon el, erről külön egyeztet az előadást benyújtó személlyel.