A Juliet dobozos bor újraírja a szabályokat, miszerint a prémiumbort mindig üvegpalackba töltik és parafadugóval zárják. A Juliet borokat egy tanúsított kaliforniai fenntartható borászatban állítják elő, a csomagolásuk pedig kifinomult, elegáns és fenntartható.
Visszafogott kifinomultságot árasztó a külső megjelenés
A borínyencek a prémiumkategóriát jellemzően ízléses papírcímkével, parafadugóhoz és üvegpalackhoz társítják. A Juliet ezt a megközelítést megkérdőjelezi, és borait dobozba csomagolja, mely visszafogott kifinomultságot áraszt – elegáns, minimalista dizájnnal.
A Juliet külső kartoncsomagolása újrahasznosítható. A belső műanyag tasakokra pedig visszavételi programot kínál, hogy ezzel is biztosítsa azok megfelelő újrahasznosítását (vagy lehetőség szerint újrafelhasználását) – olvasható a Hops & Stem oldalán.
A Juliet azonban nemcsak a csomagolásával tűnik ki, de a benne lévő bor minősége is a prémiumkategóriát képviseli. A szakképzett borászok által csak a legfinomabb szőlőből készült Juliet borok összetett ízekkel büszkélkedhetnek, amelyek méltán felveszik a versenyt a hagyományos palackozott borokkal.
Összeállította: Csomor Zsolt