nyomtatás

A 3D-nyomtatás fejlődésével az egyénre szabható, integrált szövet-szerv-építés megoldásokkal szolgálnak a gyógyításban.
A Formlabs alkalmazásait és eszközeit használja a Boeing, a Tesla, az Apple és a Sony is.
Hogyan hatnak ránk pszichológiailag a különféle betűtípusok?
Öt nélkülözhetetlen lépés a hibátlan négyszínes reprodukció elkészítéséhez.
Nyomtatásra hangolva!
A roll-upok és POS-táblák után a feszített és megvilágított vásznak hódítják meg a dekorációs világot.
A hagyományőrzés és -ápolás nem gazdasági kategória. A múlt ismerete és tisztelete önmagában nem vezet sem hatékonyabb termeléshez, sem nagyobb profithoz.
Az új technológia képes gyorsabban és pontosabban elkészíteni mindenféle tárgyat a 3D-s nyomtatáshoz képest.
A drupa, a nyomtatási technológiák elsőszámú szakvására 2020. június 16-26. között meghatározó lökést ad a világ nyomdaiparának további fejlődéséhez.
Az utóbbi években jelentősen emelkedett Magyarországon az online kereskedelem, amelyről a GKI készített jelentést
A Magyar Csomagolási Verseny az elmúlt évtizedek során nemzetközi közéletben is szerepet kapott a Csomagolási Világszövetség által szervezett WorldStar Csomagolási Világversenyen való részvételi jog kivívásával.
A Gelbert ECOprint (Budapest) nyomda számára a legjobb minőségű nyomtatás magától értetődő.
A közelmúltban a hazai nyomdák felfedezték a dobozgyártásban rejlő fokozott igényeket. Fejlesztési terveiket ennek alapján tervezték és valósították meg.
Jövőre sokkal komolyabb kockázatbecslésre számíthatnak a csomagolóanyag-gyártók és a nyomdaipari cégek
Kontinensünkön a címkeipar legnagyobb nemzetközi rendezvénye a Labelexpo Europe 2017 kiállítás, melyet Brüsszelben tartottak.
Az ipari technológiák fejlesztéseknek általánosságban több célja lehet, azonban valamennyi cél mögött közös motiváció a piaci előny megszerzése a konkurenciával szemben.
A termékdekoráció legelterjedtebb módja a címkézés. A címke a termékdesign része, és az összes kötelező információ hordozója. Alternatív dekorációs módszernek számít az in-mould-label (IML) és a sleeve. A műanyag csomagolások egyik különlegessége az átlátszóság, amire még a sleeve dekoráció is ráerősíthet.
A kecskeméti STI Petőfi Nyomda Kft. fő tevékenysége a magas hozzáadott értékű tömegtermék előállítása, ezen belül elsősorban a hajtogatott dobozok gyártása.
Nyomdász alkotóház Vecsésen
A japán Denso Wave fejlesztette ki 1994-ben. A Toyota használta először az autógyártás-logisztikában az alkatrészek jelölésére. A Toyota a lean vállalatirányításban és just-in-time gyártásban a kanban ütemezési rendszert használta.