hatékony

Jelleg, méret, termékváltozatosság, kapacitásigény – kihívások a beszerzéskor.
Kiemelkedő gyógyszertechnológiai megoldások elismerése.
Április 11. a logisztika napja: ismerje meg ez alkalomból a Lean Factory gyakorlati tanácsait
Elindult az első, az amerikai légügyi felügyelet által jóváhagyott rutinszerű drónkiszállítás.
A Toyota BT Levio és BT Staxio W sorozatú (LWE140-250 és SWE080L-200D) gyalogkíséretű palettázó és rakatoló targoncákkal a Toyota Material Handling Europe a Toyota vállalati Kaizen filozófiájához híven...
Tévhitek és az adatok téves értelmezése szabhat gátat a zöld-technológiának.
Ma már a hatékony élelmiszertermelés – és vele párhuzamosan a környezetvédelem – kifejezetten logisztikai kérdés.
A felsőkategóriás szkenneléssel összetettebb beolvasási műveletek bonyolíthatók.
Rekordokat dönt a munkaerőhiány a gyártó-termelővállalatoknál
Átfogó, a Duna egész magyarországi szakaszára érvényes kikötőfejlesztési főterv kidolgozása kezdődhet meg azután, hogy az Európai Unió 1 millió euróval támogatja a programot.
Nem kis kihívást jelent megfelelően becsomagolni, szakszerűen szállítani és mutatósan prezentálni.
TRANSLOG Connect Kongresszus 2018
A logisztikai tervezést sok esetben nem tartják fontosnak a beruházók.
A sikeres marketing előfeltétele mindig a piac szegmentálása, a releváns célcsoportok meghatározása.
A rendszer egyedi jellemzője, hogy az állványokat és a rakatszállító egységeket az együttes működésre fejlesztették ki, azonos üzemben készülnek Svédországban.
Az elmúlt években már nélkülözhetetlenné vált a logisztika minden ágában a logisztikai egységek vonalkódos vagy azonosítókkal való ellátása és az azonosítók használatával az ellátási láncban való folyamatos követésük.
Bizalomról egy vállalat működése során több megközelítésben is beszélhetünk, azonban egy dolog mindegyik vonatkozásban igaz lesz: a kölcsönös bizalom az együttműködés alapja, a kooperáció pedig hosszú távon mindig hatékonyabbnak bizonyul majd a versengésnél.
Az idei évben is megrendezésre került két neves kiállítás, a FachPack Nürnbergben és a LogiMAT Stuttgartban. Cikkünkben e két esemény díjazottjait mutatjuk be.
A regionális üzleti kapcsolatok építését és megerősítését megcélzó éves fórum, a TRANSLOG Connect nyolcadik kiadása idén novemberben kerül megrendezésre Budapesten, hogy Közép- és Kelet Európa logisztikai szakemberei megvitassák az iparág jövőjét alakító változásokat és legfontosabb kihívásokat.
Nagyok az elvárások az egyedi, a gyűjtő- és a szállítói csomagolásokkal szemben egyaránt. A becsomagolt áru biztonsága, a szállítás közbeni károk elkerülése, illetve minimalizálása a legfontosabb követelmény.