fbpx

Odafigyelés a biztonságos közlekedésre és szállításra – ezt a gyerekeknek is tudniuk kell!

Írta: Szerkesztőség - 2015 szeptember 07.

Immár második alkalommal szervezte meg programját gyermekek részére a Raben Trans European Hungary Kft.

A tavalyi sikeres együttműködésre való tekintettel 2015.08.28-án újra megérkezett a Raben teherautó a Mézeskalácsház Családi Napközi és Játszóház kapuja elé. A vállalat odafigyelve a helyi közösségekre, a Dunaharasztiban található alapítvány gyermekeinek figyelmét kívánta felhívni a biztonság fontosságára.

„Sajnos a statisztikák is azt mutatják, hogy 2015. első negyedévében a hazai közutakon több személysérüléses közúti közlekedési baleset történt, mint a tavalyi év első negyedévében. Oda kell figyelnünk egymásra sokkal jobban; ezért is döntöttünk úgy, hogy az idén megismételjük programunkat.” – mondta Bolyki Ágnes, a Raben Trans European Hungary Kft. PR, marketing szakembere és CSR koordinátora.

Tanulságos mese, játékos versenyek és a teherautó, mint szállítójármű megismerése színesítették a gyermekek délelőttjét. Annak érdekében, hogy az esemény még inkább hasznos legyen, láthatósági mellénnyel ajándékozta meg a cég az apróságokat.

„Örömmel fogadtuk az újbóli megkeresést a tavalyi pozitív visszajelzésekre tekintettel;  gyerkőceink izgalommal várták ezt a jeles napot. Az ajándéknak nagyon örültünk, mert hasznos lesz a megszokott sétáink alkalmával, mikor a közlekedési szabályokat nemcsak játékos formában, hanem a gyakorlatban is átéljük.” – nyilatkozta Mészáros Krisztina a Mézeskalácsház Családi Napközi vezetője.

A vállalat ily módon szeretné a logisztikai szakma fontosságát is népszerűsíteni és jelezni, hogy tudatában van annak, hogy a közúti szállítmányozás jelentős mértékben hozzájárul az utak biztonságosságához, tehát figyelmet fordít rá.