fbpx

Mérjen közvetlenül a tárolás helyén – targonca mérleg minden mérési helyzetre

Írta: Szerkesztőség - 2019 május 20.

A ForkMaster targonca mérleg segítségével már közvetlenül a tárolás helyén megmérhető a raklapok tömege.

Az anyagmozgatáskor sokszor lényeges szempont a raklapos áru súlya. Ha minden raklapot egyesével kell mérnünk hídmérlegen vagy akár lapmérlegen az sok időt vesz el a munkaidőből és jelentős költség tényező is. Ha egy raklap mérése két-három percet vesz igénybe és napi 10 raklapot kell csak mérni, akkor az 20 -30perc napi munkaidőt jelent, egy hónapra vetítve pedig közel 1 munkanapot.

A ForkMaster targonca mérleg segítségével már közvetlenül a tárolás helyén megmérhető a raklapok tömege. Elegendő csak a villát megemelni a majd visszaengedni és raklap súlya már meg is jelenik a fülkében elhelyezett mérleg kijelzőn.

Ha önmagában csak a bér költséget vesszük figyelembe, akkor egy targonca mérleg beruházás nagyon hamar megtérül.

Kezelése egyszerű nem igényel hosszas tanulást.

Több mérési pontossági osztályban elérhető a 2%-tól egészen a 0,1%-ig.

Ezek a mérlegek nemcsak mérnek de nagyban segíthetik az anyagmozgatás dokumentálását. A mérés végeztével hozzá csatlakoztatott nyomtatóval mérlegjegyet nyomtathatnak vagy az adatokat vezeték nélküli átvitellel továbbíthatják.

Az adatok továbbítása történhet WiFi hálózaton keresztül, rádiós összeköttetéssel vagy GSM hálózaton keresztül. Ezzel a megoldással minden mérési adat egy adatbázisba kerül, ahonnan egy flexibilis jelentéskészítő szoftverrel bárhonnan, akár a cégen belül akár a világhálóról könnyedén készíthetünk jelentéseket.

A Forkmaster targonca mérleg felszerelhető minden hidraulikus emelésű targoncára mérettől függetlenül. A felszerelés mindig az ügyfél telephelyén történik, amit a kalibrálás követ.
A hosszú garanciaidő a megtérülés biztosítéka.

További információ: www.hbl.hu