Megbízhatóság és stabil partnerkapcsolat a Nagoyával

A Kecskeméti Konzerv Kft. az elmúlt évben kicserélte anyagmozgatógép-flottáját. Olyan konstrukciót keresett, ami nemcsak a gépeket biztosítja számára, hanem a targoncákkal kapcsolatos szolgáltatásokat is – ezért bízza a feladatot továbbra is a Nagoya Kft.-re.

A Nagoya Kft.-vel több mint 10 éve fennálló kapcsolat eddig főként a konzervgyár tulajdonában lévő gépek karbantartására és szervizszolgáltatás biztosítására terjedt ki. A most lecserélt targoncákat 35000(!) üzemórával selejtezték ki. Ez a magas szám annak köszönhető, hogy szakszerű és gyors karbantartásban részesültek a gépek. A megfelelő ár-érték arány mellett ez is szerepet játszott abban, hogy a Kecskeméti Konzerv Kft. az új gépek beszerezésével és karbantartásával a Nagoya Kft.-t bízta meg.

A targoncákat 5 éves bérleti szerződéssel használja a konzervgyár. Egy 4 részre osztott 12 000 m2-es raktárcsarnokban 2000 tonnát mozgatnak meg naponta. A 15 darab TCM targonca, melyekből 2 elektromos és 13 gázüzemű, év elején kezdte el a munkát. Mindegyik jól felszerelt, kezelőbarát targonca, prémium üléssel és teljes közúti LED világítással. A göngyölegek és a késztermékek mozgatását egy TCM FGE25-E1 típusú gázüzemű homlokvillás targonca látja el. Triplex 7000 mm-es emelési magasságú oszlop, villavízszintező, integrált oldalmozgató és fűthető acélkabin szolgálja a kezelő kényelmét. Ugyanez a típus látja el a késztermék-kiszállítással, a raktár és a gyártóvonalak közötti anyagmozgatással kapcsolatos feladatokat. Ezen a részen 6 db triplex 5500 mm-es emelési magasságú targonca dolgozik. A teherautók le- és felrakodását 3 darab, szintén gázüzemű targonca biztosítja. Két darab 3300 mm-es, egy darab pedig triplex 4750 mm-es oszloppal felszerelt. Ezek a targoncák integrált oldalmozgatóval, KAUP 2T140 SV villakitolóval rendelkeznek, mely nagyban megkönnyíti a targoncavezető munkáját. Segítségével egy oldalról történhet a teherautók le- és felrakodása, nem kell megkerülni a teherautót, nem szükséges a mindkét oldali ponyvázás. A kül- és beltéri anyagmozgatást 2 darab TCM FGE18-E1 típusú gázüzemű homlokvillás targonca segíti az üzemben. Ezek triplex 4750 mm-es oszloppal, első-hátsó szélvédővel és esővédő tetővel, integrált oldalmozgatóval, villavízszintezővel lettek felszerelve. Szintén ezt a típust használják a göngyölegek és a hulladék kezelésénél. Itt fűthető acélkabin, gyorscsatlakozó, valamint KAUP 1,5 T 451W/180 típusú, szorítópofás forgatómű egészíti ki a targoncát. A csomagolóüzemben 2 darab TCM FB18-E1 típusú elektromos négytámaszú gép lett beüzemelve, triplex 4750 mm-es emelési magassággal, integrált oldalmozgatóval.

Mivel a szerződés hosszú távra szól, mindkét fél részéről elengedhetetlen a nyílt kommunikáció és a bizalmi partnerkapcsolat fenntartása. A problémákat azonnal és gyorsan szükséges kezelni. Ez az anyagmozgatás legintenzívebb időszakában hatványozottan igaz, amikor a friss kukorica és borsó feldolgozása történik. Létfontosságú az üzembiztos fl otta megléte, hiszen már egy gép kiesése is komoly fennakadásokat okozhat a termelésben.

A Nagoya Kft. olyan reális áru flotta bérleti konstrukciók megalkotására törekszik, amely hosszú távon jól teljesít és a hozzá kapcsolódó összes szolgáltatás egy kézből elérhető. Ez azt jelenti, hogy egy hónapban egy számla kerül kiállításra az összes felmerülő költségről. A full szerviz valóban teljes körű szolgáltatást jelent, nincsenek rejtett költségek.

Amennyiben Ön is targonca beszerzésén gondolkodik, tekintse meg széles termékválasztékunkat a www.nagoya.hu honlapon!

 

 

 

 

 

 

 

 


anyagmozgatás gázüzemű nagoya raktár TCM