fbpx

Szállít? Védi az autóját? Megtaláltuk hozzá a megoldást!

Írta: Szerkesztőség - 2020 május 05.

A Van-Pack raktérburkolat-technológia sokrétű, stabil és biztonságos védelmet nyújt

Mindig nagy dilemma a raktér védelmekor, hogy műanyag vagy faburkolatot válasszunk. Míg az előbbi időtálló, addig az utóbbi olcsó és gyorsan beszerezhető.

A távlati előnyöket mélyebben elemezve viszont egyértelműen a műanyag felé billen a mérleg nyelve, hiszen az esztétikai megoldások mellett az értékállóság és értékmegőrzés hatványozottabb, mint a természetes megoldású faburkolatnál.

Ízlések és pofonok! Egy biztos: a Van-Pack raktérburkolat mindkét igényre kínál professzionális megoldást.

Faburkolatok

A hőkezelt és fertőtlenített fa alapanyagok számos előnyt hordoznak magukban. A rétegelt lemezek olyan préselt technológiával készülnek, melyek a burkolaton a legnagyobb behatásokkal szemben is védelmet nyújtanak. Vastagságukat tekintve a 4 mm-es vastagságtól egészen a 20 mm vastagságig beszerezhetőek. Értelemszerű, hogy vastagság növelésével a fajsúly is nő, ami az autó összsúlyából vesz el.

A natúr lemezek mellett – melyeket tetszőlegesen kezelhetünk; impregnálhatunk, festhetünk – a bevonatos lemezeket is alkalmazzuk egyedi igényeknek megfelelően. Ezeket akár magas nyomású mosóval is lehet mosni, a bevonatnak köszönhetően nem válik a fa nedvessé, hullámossá.

Műanyag burkolatok

Számos ügyfelünk érdeklődött a közelmúltban olyan megoldás iránt, ahol a burkolati elemek nem okoznak jelentős plusz súlyt a raktérben, de ugyanazt a védelmet nyújtják, mint a korábban sikerrel alkalmazott rétegelt lemezek.

Több hónapnyi keresgélés és tesztelés után megtaláltuk a megfelelő alapanyagot és megoldásokat!

Sejtszerkezetes műanyag polipropilén lapokból készítjük az oldalburkolati elemeket. Minimális plusz súlyt jelent, mégis ellenálló, akár a rétegelt lemez, köszönhetően a belső merevítésnek. Emellett, a szerelés is könnyen megoldható.

SAJÁT FEJLESZTÉSÜNK!

Teljesen követi a kerékjárati ív vonalát, a megerősített polipropilén alapanyagnak köszönhetően kellő védelmet nyújt, és lényegesen kisebb helyet vesz el a két kerék közötti részből, mint a korábban alkalmazott dobozos megoldás. A rögzítés pedig minden eddiginél könnyebb és gyorsabb!

Attól függően, hogy ki mit szállít, mi számára az elsődleges szempont, biztosan választani tud, hogy megvédje autójának belső terét, ezzel pedig őrizze értékét. A befektetése pedig hosszú távon megtérül, hiszen az autó eladásakor magasabb áron tudja majd értékesíteni.