fbpx

Fejlesztések és sikerek a Ghibli Cégcsoportnál

Írta: Transpack - Hirdetés - 2020 december 09.

2020. június elején újabb 2 700 m2-es raktárcsarnokkal bővült a Ghibli Cégcsoport, így már több mint 35 000 négyzetméternyi terület áll az ügyfelek rendelkezésére. Az új raktár a Budapesti Szabadkikötő területén található (C3-as raktár). Érdekessége, hogy iparvágánnyal ellátott, így a vagoncsatlakozás közvetlenül megoldható.

A Ghibli Cégcsoport négy raktárépületének (Csepel+BUD Airport) köszönhetően különböző típusú áruk tárolása is megoldható. A klasszikus palettás tároláson kívül a tömbös árukezelésre is nagyobb terület áll rendelkezésre. Így nemcsak alap raktározási folyamatok, hanem speciális címkézési, összeszerelési, és szoftvertelepítési feladatok is színesítik a szolgáltatási palettát.

 

 

Díjazták a Ghibli törekvéseit itthon…

A folyamatos fejlesztéseknek és márkaépítésnek köszönhetően idén két díjjal is jutalmazták a vállalatot. A Ghibli ismét elnyerte az egyik legjelentősebb nemzetközi márkaértékelési rendszer védjegyét, a Superbrands címet. 2020-ban tizenhatodik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Business Superbrands Díjakat, amelyet a Ghibli Kft. hatodik alkalommal is megkapott a kimagasló márkaminőség és a márkaépítésbe fektetett munka elismeréseként. A díj odaítéléséről többlépcsős folyamat végén – szakmai előszűrést, majd a fogyasztók körében végzett online kutatást követően – több mint 40 tagú független szakemberekből álló bizottság dönt minden évben.

 

 

…és külföldön egyaránt

A hazai kitüntetés mellett a nemzetközileg elismert Hungary Prestige Awards – Road Freight Service of the Year Díjat is megkapta ebben az évben a Ghibli Kft. A díj elismerést nyújt azoknak a kis-és középvállalkozások számára, akik a legjobbnak bizonyultak piacukon az elmúlt 12 hónapban. Az értékelés során figyelembe vették a vállalat által nyújtott szolgáltatások minőségét, az elmúlt évek fejlesztéseit, valamint az ügyfelek visszajelzéseit. A kiválasztott nyertesek azok, akik a legjobban bizonyíthatják erősségeiket ezeken a területeken.

 

 

Hatalmas megtiszteltetés és öröm a vállalat számára, hogy itthon és külföldön is elismerik sikereiket.

 

Ghibli Cégcsoport