fbpx

Hogyan készíts eladhatóbb terméket a csomagolással?

Írta: Szerkesztőség - 2021 február 02.

Ha szeretnél megismerkedni innovatív és sokszínű megoldásokkal, melyeknek köszönhetően a márkahűség értékén felül, valódi vásárlási élményt is nyújthatsz fogyasztóidnak, akkor csatlakozz hozzánk február 10-én!

 

Miért?

Fektessünk hangsúlyt a digitális technológiáknak köszönhető sokszínűségre, változatosságra, perszonalizációs lehetőségekre!

 

Mikor?

2021. február 10. 10:00 – 12:00

 

Hol?

Online: youtube

 

Egyre fontosabbá vált, hogy terméked figyelemfelkeltő legyen és megszólítsa vásárlóidat. Ebben szeretnénk segíteni, így kibővítve a jól ismert marketing mix elemeit, megfogalmaztunk egy ötödik összetevőt: az EGYEDI CSOMAGOLÁST. Fontos, hogy a környezetbarát csomagolás jelentőségén túl, nagy hangsúlyt fektessünk a digitális technológiáknak köszönhető sokszínűségre, változatosságra, perszonalizációs lehetőségekre is.

Hozzávetőlegesen két órás virtuális tárlatvezetést és bemutatót tartunk, mely eseményünknek kiemelt támogatója lesz a HP, akik szinten egy különleges előadással készülnek számodra.

Az eseményre minden olyan hazai termékgyártót szeretettel várunk, akik egyedi és izgalmas megjelenésű termékeket varázsolnának a boltok polcaira, és sokszínű, rugalmas, mégis gazdaságos lehetőségeket keresnek.

 

Tarts velünk, és ismerd meg a termékcsomagolás jövőjét, az ötlettől egészen a megvalósulásig.

SIPOS Group

 

Összeállította: Sándor Ildikó