fbpx

Minden eddiginél interaktívabb az ÖKOINDUSTRIA 2021

Írta: Csomor Zsolt - 2021 március 30.

Az ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás és konferencia 2021-ben a dolgozószobákba, irodákba költözik, hogy teljes értékű online eseményként minden eddiginél gazdagabb, interaktívabb és zöldebb legyen.

 

Ajánlóként remek bónuszokat is kaphat

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége (KSzGySz) által szervezett esemény több mint egy évtizede egyet jelent a zöldipari cégek és a fenntartható technológiák iránt elkötelezett vezetők, szakemberek, vállalkozók találkozójával.

ökoindustria online szakkiállítás előregisztráció
2021. március 31-ig tart az előregisztráció! (Kép forrása: Ökoindustria)

 

A küldetésen a járványhelyzet sem változtatott, sőt, eltökéltebbé tette a szervezőket abban, hogy valami rendkívülit, kivételeset, még zöldebbet hozzanak létre. Így született meg a virtuális ÖKOINDUSTRIA, amely minden eddiginél gazdagabb, színesebb programot ígér, és olyan aktív résztvevői élményeket kínál, mint még sohasem. És még abban az értelemben is sokkal zöldebb, hogy Ön otthona, irodája kényelméből és biztonságából, utazás és karbonlábnyom-növelés nélkül vehet részt rajta.

Csatlakozzon ahhoz az 1200 előregisztrálóhoz, akik már bebiztosították helyüket az április 28. és 30. közti online ÖKOINDUSTRIA 2021-re! Ön is ingyenesen elérheti az esemény ideje alatt valamennyi szakmai konferenciánkat, ahogyan kiállítóink standjait, ajánlatait is.

Az előregisztráció március 31-én zárul. Ha most jelzi részvételi szándékát, nemcsak a helyét foglalja le időben, de ajánlóként remek bónuszokat is kaphat. A “Zöldgazdaság 2021” című friss kiadványunk online verzióját például már 1 sikeres ajánlással megszerezheti.

Ingyenes előregisztrációjához kattintson IDE.