fbpx

Új Kelet-Európáért felelős ügyvezető a Tetra Paknál

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 21.

A Tetra Pak, a világ vezető élelmiszerfeldolgozással és csomagolással foglalkozó vállalata Lyndsay Loyden-Edwardsot nevezte ki a vállalat kelet-európai működéséért felelős ügyvezető igazgatójának. Loyden-Edwards Guillaume Laturrette helyét veszi át, aki március végén hagyta el a vállalatot.

 

Több mint 15 évnyi tapasztalattal lát új feladatához

Loyden-Edwards korábban számos vezetői pozíciót töltött be értékesítési és marketing területeken a csomagolási és a kereskedelmi szektorokban. 2018-ban csatlakozott a Tetra Pakhoz az Egyesült Királyságért és Írországért felelős ügyfélkapcsolati igazgatóként – olvasható a vállalat közleményében.

 

Lyndsay Loyden-Edwards tetra pak kelet-európa ügyvezető

 

Ez alatt az idő alatt a ReCarton UK, valamint a The Alliance of Beverage Cartons and the Environment (ACE) igazgatósági tagjaként is tevékenykedett a csomagolóipar fenntarthatóságának ügyét előmozdítva az Egyesült Királyságban.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a Tetra Pak tevékenységeit irányíthatom a folyamatosan növekvő és dinamikus kelet-európai piacon – mondta Loyden Edwards. Izgatott vagyok, hogy tovább építhetem a már most is erős pozíciónkat a régióban, és ügyfeleinkkel szoros együttműködésben dolgozva ragadhatom meg az új növekedési lehetőségeket az élelmiszer-biztonságot és fenntarthatóságot szem előtt tartva.”

Mielőtt a Tetra Pakhoz csatlakozott volna, Loyden-Edwards a DS Smith Plastics csomagolási megoldásokkal foglalkozó vállalat értékesítési vezetőjeként dolgozott. Diplomáját a Derby Egyetem marketing, terméktervezés és statisztika szakán szerezte az Egyesült Királyságban. Új feladatkörét Loyden-Edwards a lengyelországi Varsóból látja el.