fbpx

Visszanézheti a Logisztika Napjai előadásokat

Írta: Csomor Zsolt - 2021 április 29.

Az idén sem maradt el a Trans-Sped Kft. egyik kiemelt fontosságú eseménye, a Logisztika Napjai, ahol a vállalat szakértői közel 700 résztvevővel osztották meg tudásukat a legaktuálisabb logisztikai témákban. A tavalyi évhez hasonlóan idén is online előadássorozattal várták az érdeklődőket, amik vissza is nézhetők.

 

Naprakész témákról tájékozódhat

A 30 éves múlttal rendelkező vállalatnál a hátrányból igyekeztek előnyt kovácsolni. A személyes találkozás ugyan elmaradt, de cserében a korábbinál jóval nagyobb közönséget szólíthattak meg az online térben az idei Logisztika Napjai alkalmából.

A programok nem csak a logisztika szakos diákok számára voltak érdekesek, ugyanis olyan naprakész témákat dolgoztak fel az előadók, melyek a logisztika területén dolgozóknak és oktatóknak egyaránt hasznosak. Ez látszott a résztvevők összetételén is, hiszen a 60% középfokú szakképzés és 30% egyetemista diák mellett a résztvevők 10%-a szakmabeli vagy oktató volt.

 

logisztika napja online rendezvény
Kép forrása: Trans-Sped

 

Nem maradt le az előadásokról

A Trans-Sped kollégái négy előadással készültek. Az első három a logisztika különböző területével foglalkozott. Első nap a BREXIT hatásairól, valamint az ázsiai export és import hétköznapi jelenségéről beszélt Ragályi Mónika, a Trans-Sped vám osztályvezetője és Mihály Attila, a Trans-Sped légi-tengeri szállítmányozási osztályvezetője. A második nap először a gyógyszeripari szállítmányozás és raktározás speciális kihívásait ismertette Alapi Ariel szakértő és Czentye Szilárd szállítmányozási osztályvezető, majd a Trans-Sped saját fejlesztésű szállítmányozási szoftvereit mutatta be Fülöp Levente, a Trans-Sped egyik tulajdonosa és digitális fejlesztési igazgatója, valamint Vass András projekt koordinátor.

A harmadik nap előadása a pályakezdőket és a logisztika területén dolgozókat célozta meg. Szekeres Zita, a Trans-Sped HR igazgatója a logisztikusok karrierútját mutatta be, s hasznos gyakorlati tanácsokat is kaptak a munkavállalás és állásinterjúk előtt állók.

A szakmai témák aktualitása okán a Trans-Sped azok számára is elérhetővé teszi a szakértői előadásokat, akik esetleg lemaradtak a programról. A Logisztika Napjai webinárok előadásait IDE kattintva érheti el.