fbpx

Egy programmal támogatja a hazai kistermelőket a Kifli.hu

Írta: Csomor Zsolt - 2021 június 13.

Az e-kereskedelmi szektor egyik jól ismert szereplője, a Kifli.hu magyarországi indulása óta elkötelezetten támogatja a hazai kistermelőket. A vállalat célja, hogy mindenki számára a lehető legjobb minőségű hazai zöldséget, gyümölcsöt és húsárut biztosíthassa. Ezért a kistermelőkkel és beszállítókkal még szorosabbra fűzi az együttműködését, az új programja keretében.

 

Egyedülállóan friss és egészséges élelmiszert a fogyasztók asztalára

Az online sajtótájékoztatón bejelentett Kistermelői Együttműködési Program részeként a Kifli.hu számos támogatást nyújt a termelő partnerei számára annak érdekében, hogy csökkentse terheiket. A gazdáknak így már csak arra kell fókuszálniuk, ami számukra a legfontosabb: kiváló minőségű zöldség és gyümölcs termesztése, valamint egészséges állatok tenyésztése.

 

Klekner Peter ügyvezető Kifli.hu
Klekner Peter, a Kifli.hu hazai ügyvezetője (Kép forrása: Kifli.hu)

 

„A Kifli.hu-nál tudjuk, hogy nem csak a vásárlókat szükséges támogatni és magas szinten kiszolgálni, a kistermelőknek és a beszállítóknak is ugyanolyan prémium minőségű szolgáltatást kell nyújtanunk. Célunk, hogy termékeink egyedülállóan frissek és egészségesek legyenek, mellyel így magasabb minőségű termékeket kínálhatunk a jövőben vásárlóinknak – mondta a sajtótájékoztatón Klekner Peter a Kifli.hu hazai ügyvezetője.

 

A váratlan kiadásokat is figyelembe veszi a program

A program keretein belül a résztvevők delegált beszerzőkkel egyeztetnek az együttműködés teljes időszaka alatt. Figyelembe veszik a mezőgazdasági termények érési idejét, a haszonállatok növekedéséhez szükséges időt, a szállítási időket pedig ennek megfelelően alakítják ki. Az együttműködés részeként a Kifli.hu segíti a beszállítóit, logisztikai és csomagolási megoldásokban ad tanácsot, melynek köszönhetően a hagyományos kiskereskedelemben megszokottakkal ellentétben a betakarítástól számított, akár néhány órán belül  a szántóföldről a vacsora asztalra kerülhetnek a termékekkel.

A szállítás azonban nem minden. A mezőgazdaság kiszámíthatatlanságát ismerve a Kifli.hu csapatánál felkészültek a váratlan kiadások kezelésére, a likviditási gondok leküzdésére is. A partnereknek a Roger pénzintézettel közösen olyan finanszírozási megoldásokat dolgoztak ki, mely lehetővé teszi az akár 3 napon belül történő kifizetést, így mindenki a legnagyobb pénzügyi biztonsággal vághat neki az együttműködésnek.

 

Kevesebb adminisztráció, személyre szabott marketing

„Nagyon fontos számunkra, hogy partnereinkkel hosszú távú együttműködést alakíthassunk ki, és támogathassuk őket céljaik elérésében. A programot ezért úgy alakítottuk ki, hogy az adminisztratív feladatok az együttműködés lehető legkisebb hányadát tegyék ki. A jó kapcsolat alapja a megfelelő bizalom és az egymásba vetett hit, ezért is igyekszünk minél egyszerűbb és átláthatóbb szerződéseket kötni a beszállítóinkkal” – ismertette Szabó Réka, a Kifli.hu kereskedelmi igazgatója.

A támogatói program részeként az egyes vállalkozások külön marketingtámogatást is kapnak, melynek segítségével a vásárlók jobban megismerhetik a termelőket, kialakulhat a bizalom és az országos ismertség, mely a hazai termelők számára kiemelt jelentőségű.

A programba való csatlakozási folyamatot is igyekszik a vállalat a lehető legegyszerűbb módon kivitelezni, így a termelőknek csak egy egyszerű kérdőívet kell kitölteniük, mely után a Kifli.hu beszállító csapata felveszi velük a kapcsolatot és meg is kezdődhet az együttműködés.

A teljes programról bővebb információt IDE kattintva talál.