fbpx

A UPS kiterjeszti a szenzortechnológiás szolgáltatását

Írta: Csomor Zsolt - 2021 november 02.

A vezető logisztikai vállalat egészségügyi üzletága, a UPS Healthcare bejelentette, hogy UPS Premier szolgáltatását Európa-szerte kiterjeszti. Ez újabb lépést jelent a cég szolgáltatásai és a technológiája folyamatos fejlesztése terén, hogy azok minél inkább megfeleljenek a kritikus idő- és hőmérséklet-érzékeny egészségügyi termékeket szállíttató ügyfelek változó igényeinek.

 

3 méteres pontossággal lokalizálhatók a csomagok

A UPS Premier technológia-alapú expressz kézbesítési szolgáltatásként a kiscsomagokat fejlett szenzortechnológiával látja el, illetve elsőbbségi sávot biztosít számukra a UPS globális hálózatában. A rendkívül speciális kezeléssel és fokozott láthatósággal és ellenőrzéssel kiegészített, újgenerációs érzékelőtechnológia képes a UPS hálózatában bárhol mintegy 3 méteres pontossággal lokalizálni a csomagokat.

 

férfi maszk raktár állvány doboz
Kép forrása: UPS Healthcare

 

Az e technológiával támogatott szolgáltatás segítségével képesek leszünk a kritikus egészségügyi szállítmányok osztályozására és azonosítására már azelőtt, hogy azok elhagynák ügyfeleink kezét. Ezzel példátlan ellenőrzést, átláthatóságot és megbízhatóságot biztosítunk számukra a teljes ellátási láncuk során” – mondta el Monica Alvarado, a UPS Healthcare európai marketingigazgatója.

A biológiai készítmények, a speciális gyógyszerek és a személyre szabott gyógyászat terén megvalósuló innovációk jelentős igényt támasztanak a precíziós logisztika terén. A cél, hogy a logisztika támogassa a betegekre szabott idő- és hőmérséklet-érzékenyebb termékek pontos célba juttatását.