fbpx

Ismét elismerték a logisztikai szolgáltató törekvéseit

Írta: Csomor Zsolt - 2022 június 23.

A DHL Supply Chain, a Deutsche Post DHL Group szerződéses logisztikai szakértője 2022-ben a Gartner Magic Quadrant Third-Party jelentése alapján immár hetedik alkalommal kapott vezető besorolást a logisztikai szolgáltatók körében.

Kiváló visszacsatolás ez az elismerés

A Gartner vezető kutató és tanácsadó vállalat évente értékeli a logisztikai szolgáltatókat világszerte, jövőbeli stratégiájuk teljessége és annak megvalósításában való képességük alapján. Négy csoport egyikébe helyezik el a vállalatokat: a speciális piaci igényeket kielégítő, a jövő trendjeit diktáló, a kihívásokat kereső és a vezető szerepet betöltő kategóriákba. Ebben az évben a DHL két részlegét együtt vették figyelembe a kutatásban, a DHL Supply Chain-t és a DHL Global Forwarding-ot.

raktár robot robotkar doboz csomag
Kép forrása: DHL

A világjárvány miatt ugrásszerűen növekedett az e-kereskedelem és az online értékesítés volumene, valamint a közelmúltban a különböző globális kereskedelmi útvonalakon tapasztalható bizonytalanságok miatt az ügyfélközpontúság és az agilis logisztikai szolgáltatásokra való összpontosítás fontosabb, mint valaha – mondta Oscar de Bok, a DHL Supply Chain vezérigazgatója. A vállalat logisztikai szolgáltatásai és ellátási lánc portfóliójának ismertsége exponenciálisan nőtt az iparági bennfenteseken túl, a nagyközönség felé is. A Gartner meghatározása szerint „a vezetők jól teljesítik jelenlegi elképzeléseiket, és jó pozícióban vannak a jövő szempontjából”. Ezt a világszerte dolgozó 170 000 DHL Supply Chain alkalmazott érdemelte ki, akik szó szerint mindent megtettek azért, hogy szembenézzek az ellátási lánc korlátaival, és segítsenek feloldani azokat, amelyekkel ügyfeleik világszerte szembesültek – emelte ki Oscar de Bok.  Az, hogy a Gartner jelentésében már hetedszer kerültek vezető kategóriába, jól mutatja, hogy a DHL minden divíziója milyen megbízható és értékes szolgáltatásokat nyújt a különböző iparágaknak – olvasható a DHL közleményében és az okosipar.hu oldalon.

Összeállította: Csomor Zsolt