fbpx

Tízezreket spórolhat, ha most regisztrál az MLBKT Kongresszusra!

Írta: - 2022 július 11. -Hirdetés

Az idén a megszokottnál kicsit korábban, 2022. október 19-21. között találkozhat a szakma a 30. MLBKT Kongresszuson. Kedvezményes részvételi jegyek már elérhetőek az év supply chain eseményére.

Számos aktuális téma kerül górcső alá

Az Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) az ellátási lánc szakma minden területéről nagyon sok izgalmas és aktuális témával várja a résztvevőket. A körülöttünk zajló, olykor egészen elképesztő gyorsasággal változó események mindenkit arra ösztönöznek, hogy naprakészek, jól informáltak és felkészültek legyenek. Egyik nap energiakérdés, másik nap chip- és műanyaghiány, infláció, fenntarthatósági kérdések, hazánkban szabályozott árazási rendszerek, ársapkák, árkontroll… Ráadásul minden abba az irányba mutat, hogy ezek a változások velünk maradnak.

A kongresszus résztvevőit a szakemberek megpróbálják felkészíteni arra, hogyan lehetnek naprakészek, hogyan reagálhatnak, és hogyan tarthatják mozgásban továbbra is cégeiket. Az előadások célja a tapasztalatcsere, a jó gyakorlatok megosztása, valamint az ellátási láncokat működtető szakmai közösség építése. Az MLBKT a gyorsan változó környezetben továbbra is abban hisz, hogy folytatni kell a szorosabb együttműködést az ellátási láncok mentén, a beszállítók és a szolgáltatók irányában is; automatizálni és digitalizálni kell, amit szükséges és lehetséges, de mindenekelőtt biztosítani kell a fenntartható működést – gazdaságilag, társadalmilag és környezetileg egyaránt.

Ezek szellemiségében kerül megrendezésre az idei MLBKT Kongresszus. Ne maradjon le, foglalja le naptárában az időpontot, és biztosítsa helyét a kongresszuson már most, kedvezménnyel! IDE klikkelve juthat hozzá az early bird kedvezményhez.