fbpx

FACHPACK 2024 – „Mi alkotjuk a jövőt.”

Írta: Szerkesztőség - 2023 augusztus 05.

A több mint 40 éves múltra visszatekintő, nívós szakmai kiállítás, a FACHPACK a csomagolóipar iránt érdeklődők Mekkája Európában. Az expo átfogó betekintést nyújt a szakma minden aktuális témájába, beleértve az ipari és fogyasztási cikkek termékcsomagolását, a csomagolástechnikai kiegészítőket, a logisztikát, a csomagoló rendszereket és a nyomtatást.  

Ezáltal minden csomagolás-igényes ágazat képviselőjét – legyen szó élelmiszereket, italokat, luxuscikkeket, gyógyszereket, kozmetikumokat, vegyi árukat vagy akár járműveket gyártó cégekről is – megszólítja és szeretettel várja a következő FACHPACK kiállítás Nürnbergben, 2024. szeptember 24 és 26. között.

Európai szakmai kiállítás csomagolásról, technológiáról és feldolgozásról

FACHPACK 2024 – Mindent a csomagolóiparban tapasztalható átalakulásokról

A következő szakmai expon kiállításra kerülnek csomagolóanyagok és segédanyagok, palackozó- és csomagológépek, címkéző és jelölő technológiák, perifériaeszközök, csomagolás nyomtatási rendszerek, raklap-technológiák, intralogisztika és különböző, csomagolóiparhoz köthető szolgáltatások.

Olyan, csomagolóipart átalakító témák is terítékre kerülnek, mint a fenntarthatóság, amit már nemcsak törvény kötelez, hanem sokkal inkább fogyasztói igénnyé alakult át az évek során. Ehhez kapcsolódóan szó lesz a körforgásos gazdaságról, a digitalizációról és az e-kereskedelmi trendekről is.

FACHPACK – Több mint 1600 kiállítóval és 42 ezer szakmai látogatóval. (Forrás: AHK)

A FACHPACK célja, hogy bemutassa a szektornak a csomagolóiparra ható aktuális trendeket, újdonságokat, és irányt mutasson. Erre utal a kiállítás új szlogene is 2024-ben: „Mi alkotjuk a jövőt.”

A részletes program és regisztráció a kiállítás weboldalán érhető el: https://www.fachpack.de/.

A 2022-es kiállításról szóló beszámolónkban pedig visszatekinthetünk a legutóbbi sikeres kiállításra.

(Forrás: FACHPACK)

Pente Judit