fbpx

cargo-partner: új szolgáltatások Európa és a Kelet közt

Írta: - 2023 szeptember 06.

A cargo-partner ismét bővítette szolgáltatási portfólióját, hogy megbízható megoldásokat kínálhasson kulcsfontosságú nyugat-európai repülőterek és különböző ázsiai helyszínek között.

Ezzel folytatja nyugat-európai terjeszkedését, és heti rendszerességgel légi szállítási szolgáltatásokat kínál Ausztria, Németország, Svédország, Hollandia és az Egyesült Királyság főbb repülőtereiről több mint tíz indiai, kínai, szingapúri és thaiföldi desztinációra. Jo Feiks, a cargo-partner globális légi szállítmányozásáért felelős igazgatójának közlése szerint új járatot indítanak Nyugat-Európa és Ázsia között. A konszolidált megoldások költséghatékonyak, és ötvözik a légi szállítás gyorsaságát és a heti indulások megbízhatóságát.

A cargo-partner légi szállítási szolgáltatásai kiterjednek az elő- és utófutásra Nyugat-Európa bármely pontjáról India, Kína és Thaiföld teljes területén. A gyors disztribúciót a cargo-partner stratégiai fontosságú ázsiai helyszíneken kialakított logisztikai központjai, többek között a bangkoki, szingapúri, vietnámi (Ho Si Minh városában), hongkongi, sanghaji, kunshani, sencseni, yantiani és a nemrégiben megnyitott kantoni raktár teszik lehetővé.

(forrás: cargo-partner)