fbpx

Jelöljön ön is szakembert a logisztikai díjak bármelyikére!

Írta: Czékus Mihály - 2024 január 30.

Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) 2024-ben is díjazza az ellátási lánc kiválóságait. A díj négy kategóriában („Az év logisztikai menedzsere”, „Az év beszerzési menedzsere”, „Az év beszerzési csapata” és „Az év fiatal SCM tehetsége”) kerül odaítélésre. Az MLBKT valamennyi kategóriában egységesen 2024. február 15. napjáig fogad el jelöléseket.

Napjaink ellátási lánca valójában a fő üzleti folyamatok összekapcsolásának módszere mind a vállalatokon belül, mind a vállalatok között. Az egész lánc hatékony működtetésében kulcsszerepe van a logisztikai szakembereknekA logisztikai szakemberek fontos szerepet játszanak a termék életciklusában, vagyis az elosztásban, az elosztásban és a szállításban. Az MLBKT által odaítélésre kerülő elismerések célja, hogy az ellátásilánc-menedzsment területéről érkező elhivatott szakemberek, sikeresen megvalósult projektek és cégek számára pályázataik révén a lehető legnagyobb nyilvánosságot biztosítsák, hiszen mindenki számára példaképül szolgálhatnak.

A díjalapító arra kéri a piaci szereplőket, hogy amennyiben a saját vállalaton belül vagy cég ügyfelei vagy partnerei között ismernek olyan szakembert, akit érdemesnek talál a díj elnyerésére, vagy munkájuk során találkoztak olyan sikeres projekttel, amelyet szívesen ajánlanának a szakmai zsűri figyelmébe, akkor jelöljék őket a szakmai díjak bármelyikére vagy továbbítsák részükre a pályázati lehetőséget.

Részletes információ a díjakról, valamint ajánlás vagy pályázat leadása:https://logisztika.hu/szakmai-dijak/